Valikko
Aukioloajat
Marketit 7/10-21/23
Erikoisliikkeet 11/12-18
Vapaa-ajankeskus 9.30-24

Palvelut lapsiperheille

Palvelut lapsiperheille

Sello tarjoaa enemmän lapsille ja lapsiperheille. Erityisesti lapsia ja lapsiperheitä palvelevat liikkeemme löytyvät kätevästi yhdestä paikasta. Löydät meiltä myös monipuolisesti tekemistä ja palveluita kaikenikäisille. Maksuton lapsiparkki eli Sellon Jellonaparkki on Sellon 3. kerroksessa aina lauantaisin klo 10-16. Lapsiparkki on tarkoitettu 3-7-vuotiaille. Hoitoaika on yhden tunnin, kerrallaan parkkiin mahtuu 20 lasta. Lapsiparkki sijaitsee Partioaitan vieressä. Parkkia operoi Kids Factory Oy. Tervetuloa!

Sellon liikkeet lapsiperheille

 • 3Amigos »

  Meksikolainen pikaruoka ravintola. Meiltä saa herkkulliset ja tuoreet Burritot,Tacot ja Nachot. Meillä voi nauttia ruoan kanssa hyvä meksikolaista olutta myöskin.Lapset syö meillä oman herkkullinen aterian todella edullisella hinnalla.

  We serve freshly prepared, Mexican fast food for lunch, dining as well as take away. Our Menu includes variety of Burritos, Tachos and Nachos, with choices of different meats, Authentic sauces, and Mexican as well as Finnish beers. Kids have their own choicest meal options.

 • BikBok »

 • BowlCircus »

  BowlCircus avoinna joka päivä. Sellon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa (10 ja 6 rataa vastakkain), 5 biljardipöytää, edustava ja tyylikäs saunaosasto sekä yksityiskäyttöön soveltuvat tilat. Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolasta tarjoamme ruokaa ja snackseja päivittäin, lisäksi valikoimastamme löytyy korkealaatuisia ja maukkaita erikokoisille ryhmille sopivia menuvaihtoehtoja.

  Kokous- ja muihin yksityisiin tilaisuuksiin, voit käyttää tyylikästä datayhteyksin varutettua edustustilaa, joka sijaitsee keilaviihdekeskuksen parvella. Keilaviihdekeskuksen parvella...

 • BR-lelut »

  Laaja valikoima suosituimpia leluja,hienoimmat ja halutuimmat lahja-ideat niin lapsille kuin lapsenmielisille.

  Halutessasi voit muistaa lahjansaajaa lahjakortilla.

  Asiansa osaavat myyjämme opastavat ja vastaavat kysymyksiinne mielellään.

  Club-BR jäseneksi voit liittyä myymälässämme ja saat huikeita etuja kuten ilmaisen syntymäpäivälahjan sekä keräilymerkkejä ostoksistasi. Myymälässä Club-BR jäsenille vaihtuvia tarjouksia.

   

  Big selection of  hot toys,finest and most wanted toys and great ideas for presents for childs and childlikes.

  If you wish you always remember hero of the day with a giftcard.

  Our salesperson are there for you to help and give advice.

  You can join our Club-BR in our store and you will get cool benefits such as  birthday present every year and collector`s stickers of your shoppings. In our store you can also find some special offers for Club-BR members.

 • Cafe Buffo »

  Cafe Buffo on viihtyisä ja laadukas kahvila kauppakeskus Sellon toisessa kerroksessa. Leivomme itse paikan päällä herkut suolaisen- ja makeannälkään. Tarjoamme Cafe Buffossa arkisin myös maistuvan lounaan klo 11-14.30. Lounaalla tarjolla ovat päivittäin vaihtuvat salaatit, uuniperunat eri täytteillä ja buffetlounas.

  Tervetuloa viihtymään!

   

 • Cubus »

  Cubus on yksi Pohjoismaiden johtavista myyntiketjuista, jolla on yli 300 liikettä kuudessa eri maassa. Cubus tarjoaa muodikkaita ja laadukkaita vaatteita edulliseen hintaan. Suomessa Cubus keskittyy naisten ja lasten vaatteisiin.

 • Diacor »

  Diacor Leppävaara on täyden palvelun lääkäriasema. Saman katon alta löydät yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä laboratorio-, röntgen- ja ultraäänitutkimukset sekä laajat toimenpidepalvelut. Lisäksi lääkäriasemallamme toimivat astma-, diabetes- ja muistihoitajat ja olemme yksi Diacorin rokotusasemista. Diacor lähelläsi.

   

  Lataa DiacorPlus ja voit käydä Diacorissa missä ja milloin vain.

  Autamme sinua voimaan hyvin.

  http://www.diacorplus.fi

   

  www....

 • DNA Kauppa »

  DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia myyvä ketju. Tarjoamme sinulle alan johtavien valmistajien kattavan ja mielenkiintoisen valikoiman matkapuhelimia, tabletteja sekä oheistarvikkeita aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat myös ainutlaatuisia viihde- ja hyötypalveluja, edullisia liittymiä ja nopeita nettiyhteyksiä, joilla saat enemmän irti laitteestasi. Liittyivätpä tarpeesi sitten viihdyttävään vapaa-aikaan tai tehokkaaseen työntekoon, asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut. Tervetuloa DNA Kauppaan!

 • Du Pareil Au Meme »

  Du Pareil Au Même on ranskalainen lastenvaatemerkki joka on perustettu 1986. DPAM:lla on yli 600 liikettä maailmanlaajuisesti yli 30 maassa. Pohjoiseuroopan ensimmäinen liike perustettiin toukokuussa 2011 Helsinkiin.
  Houkuttelevan kirkkaat värit, hauskat kuviot ja kivat yksityiskohdat sekä lasten halu liikkua vapaasti ja löytää uusia mieluisia asioita ovat olleet suunnittelun kantavia ajatuksia. DPAM mallisto luo maailman joka on yhtä leikkisä kuin lapset itse. Meiltä saat 0-14 -vuotiaille (koot 50-158 cm) lapsille kaikki vaatteet arjesta juhlaan. Meiltä saat lasten muotia lapsille...

  Du Pareil Au Même is a French children's wear brand which was founded 1986. DPAM has over 600 stores globally in over 30 countries. First store in the nordic countries started operation in May 2011 in Helsinki.
  Attractively bright colours, fun shapes, nice details and the ability to allow kids to move freely and discover new interesting places have been the leading ideas in design. DPAM collection creates a world which is as playful as children themselves.
  We provide you clothes from ages 0 - 14 years (sizes from 50 to 158 cm) from everyday to celebration. Children's fashion...

 • Elixia »

  ELIXIA SELLO

  Tarjoamme laajan valikoiman liikunta– ja hyvinvointipalveluja:

  * kaksi isoa ryhmäliikuntatilaa
  * auditoriomuotoinen xyclingstudio sisäpyöräilyyn
  * vapaata harjoittelutilaa omaa kehoa hyödyntävään harjoitteluun 
  * viihtyisät pukuhuone– ja saunatilat
  * ELIXIA shop ja kahvio, jossa langaton nettiyhteys jäsenille
  * jäsenille aamupalatarjoilu arkiaamuisin
  * lapsiparkki, jossa 1–2 hoitajaa
  * runsaasti monipuolisia ryhmäliikuntatunteja
  * paljon erilaisia tapahtumia jäsenille...

 • Emmyn vaatekeräyspiste »

  Emmy.fi on Suomen suurin verkkokauppa käytetyille merkkivaatteille. Voit myydä kauttamme käytettyjä, hyväkuntoisia merkkivaatteita, -asusteita, -kenkiä ja -laukkuja naisille, miehille ja lapsille. 
   
  Emmy.fi toimii avaimet käteen -periaatteella: Sinun ei tarvitse kuin toimittaa myytävät vaatteesi keräyspisteeseemme. Me lajittelemme, kuvaamme, hinnoittelemme, myymme, pakkaamme, postitamme ja hoidamme maksuliikenteen puolestasi. Myyntituotot maksamme suoraan tilillesi.
   
  Otamme myyntiin hyväkuntoisia, kaikenkokoisia lasten, miesten ja...
 • Faunatar »

  Faunatar tarjoaa lemmikkieläinten tuotteita tarkoin valituista sarjoista. Tarvikkeita ja ruokia on kissoille, koirille, jyrsijöille, matelijoille, kaloille ja muille jo tutuksi tulleille lemmikeille unohtamatta frettejä, kääpiösiilejä ja muita hieman harvinaisempia eläimiä. Tarvikkeiden ja ruokien lisäksi Faunatar tarjoaa asiakkailleen terveet ja hyvin hoidetut pieneläimet: jyrsijät, kanit, linnut, matelijat, hämähäkit, skorpionit, kotilot sekä koppakuoriaiset. Lisäksi myymälässämme on monipuolinen valikoima makeanveden akvaariokaloja ja kasveja.

 • Fiilinki »

  Fiilinki tarjoaa muodikkaat vaatteet odotus- ja imetysaikaan, sekä lapsille vastasyntyneistä teini-ikäisiin. Meiltä löydät myös tyylikkäät juhlavaatteet kaikenikäisille tytöille ja pojille sekä odottaville äideille, ympäri vuoden. Liike sijaitsee 1. kerroksessa katutasossa.

 • Finnkino »

  Finnkino Sello on 813 paikan elokuvateatterikeskus Leppävaarassa, joka sijaitsee kauppakeskus Sellon länsipäässä. Kuudessa salissa toteutetaan elokuvaunelmia monipuolisen elokuvatekniikan avustuksella. Erikoisuutena ylellisesti varustettu 32-paikkainen sali 6, jossa on suuret, kallistuvat nojatuolit. Tässä VIP -salissa järjestät ikimuistoiset synttärit (ota yhteyttä sellovip@finnkino.fi) tai kokouksen, joka päätetään leffalla. www.finnkinob2b.fi

  Sellon kauppakeskuksen...

 • Gelato »

  GELATO on uudenlainen italialainen itsepalvelujäätelöbaari. Se yhdistää vanhan italialaisen jälkiruokatradition uuteen ja innovatiiviseen tapaan tarjota jäätelöä! 
   
  GELATO tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden luoda oman jälkiruoka-mestariteoksen hauskalla tavalla. 
   
  Löydät meiltä myös muita herkullisia jälkiruokia, kuten pannukakkuja, vohveleita, pirtelöitä sekä italialaista kaakaota! 
   
  Tervetuloa nauttimaan maukkaista, laadukkaista, tuoreista sekä omien mieltymysten mukaisesti räätälöidyistä tuotteista...
  GELATO is a new Italian self-service ice cream bar. It combines the old Italian dessert tradition with a novel and innovative way of serving ice cream!
   
  GELATO offers the possibility to create your own ice cream masterpiece in a fun way! 
   
  You can also find other delicious desserts such as pancakes, waffles, milk shakes and Italian hot chocolate! 
   
  Come and enjoy our fresh, delicious, high quality and customized products! 
   
  Many of our ice cream flavours are also available...
 • Glitter »

  Vierailu Glitter-myymälässä on inspiroiva ja tarjoaa aina jotakin uutta. Laajan muotikoru- ja asustevalikoimamme ansiosta kukin asiakas voi korostaa omaa tyyliään ja persoonallisuuttaan tuotteidemme avulla. Joka viikko myymälöihin saapuu muotituotteita, jotka ovat juuri ajan hermolla. Glitterin työntekijät ovat alansa asiantuntijoita ja palvelevat sinua aina mielellään.

  Ett besök i en Glitterbutik ska vara inspirerande och alltid erbjuda något nytt. Tack vare vårt breda sortiment av modesmycken och accessoarer kan kunderna lyfta fram olika stilar och personligheter. Varje vecka anländer nya moderiktiga varor som ligger rätt i modebilden. Glitterpersonalen är specialister på vårt område och erbjuder alltid en hög servicenivå.

  A visit in a Glitter-shop is inspiring and will always offer you something new. Thanks to our vast assortment of fashion jewelry and accessories, customers can highlight their own style and personality. There are right on trend  new arrivals weekly. We Glitter staff are specialists in our profession and will always provide you with high quality service.

 • H&M »

  Hennes & Mauritz, Sellon ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.
  H&M tarjoaa kansainvälistä huippumuotia naisille, nuorille ja lapsille sekä kosmetiikkaa houkuttelevin hinnoin.

  Hennes & Mauritz

  H&M erbjuder internationellt toppmode för kvinnor, ungdomar och barn samt kosmetik och smycken till bästa priser.

  Hennes & Mauritz

  H&M offers top international fashion for women, adolescents and children, and also cosmetics and jewellery – all at the best prices.

 • HairStore »

  Olemme muuttaneet Sellon Asemakäytävälle. Tarjoamme kaikki parturi-kampaamopalvelut asiantuntemuksella. Meiltä myös laadukkaat tuotesarjat kuten Redken, Paul Mitchell ja Kérastase.

 • Il Gabbiano »

  Hyvää italialaista ruokaa!
  Herkulliset italialaiset pizzat, pastat sekä jäätelöt ovat maailmankuuluja, joita tarjoamme suurella tunteella.

  Lämminhenkinen tunnelma houkuttelee niin lounaalle kuin viettämään elokuvailtaa hyvästä ruoasta nauttien.
  Tuo ystäväsi tai perheesi Il Gabbianoon ja valmistaudu nauttimaan.

 • Jesper Junior »

  Jesper JUNIOR – suomalainen lastenvaateliikeketju
  Jesper Junior on vuonna 1981 perustettu suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju. Myymälöitä on tällä hetkellä 15 ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Hyvinkäällä, Lahdessa, Turussa, Lempäälässä, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kouvolassa, Lappeenrannassa sekä Raisiossa.

  Keskeinen ajatus Jesper Juniorin toiminnassa on, että lapset ovat lapsia, ja vaatteiden tulee olla lasten maailmaan sopivia. Tärkeintä on, että ne ovat:
  - turvallisia käyttää
  - mukavia päällä
  -...

 • KappAhl »

  KappAhl on johtava pohjoismainen muotiketju, jolla on lähes 400 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Puolassa sekä oma verkkokauppa. KappAhl tarjoaa edullista muotia - naisille, miehille ja lapsille. Kaikki vaatteet ovat omien suunnittelijoidemme käsialaa. Tuotteista 24% on kestävyysmerkitty. Meille muodissa on kyse yhdestä asiasta: sinusta.
  Lisätietoja saat osoitteessa www.kappahl.com.
   

  .

  KappAhl – сеть магазинов стильной и недорогой одежды из Швеции, предлагающая широкий ассортимент мужской, женской и детской одежды на каждый день.

  KappAhl – это современные модные тенденции и возможность создать уникальный и неповторимый образ. К услугам гостей KappAhl – гибкая система скидок и бонусов по карте постоянного покупателя.

  Добро пожаловать!

   

 • Kung Food Panda »

  Herkullista Kiinalaista pikaruokaa. Ota mukaan tai syö paikan päällä. Voit valita ateriasi kymmenestä eri pääruoasta ja neljästä eri lisukkeesta.

 • Lapsiparkki »

  Sellossa on aina lauantaisin ilmainen lapsiparkki, "Jellonaparkki".

  Jellonaparkki on avoinna lauantaisin klo 10-17. Palvelu on tarkoitettu 3-7 -vuotiaille lapsille ja hoitoaika on tunnin kerrallaan. 

  Jellonaparkki sijaitsee kauppakeskuksen 3. kerroksessa, Partioaitan ja Stadiumin välissä. 

 • Lasten kappeli Arkki »

  Lasten kappeli sijaitsee Leppävaarassa Sellossa Ratsutorin reunalla olevassa liike- ja asuintalossa. Se on paikka, jossa lapset voivat ihmetellä Taivaan Isän luomistekoja. Arkissa istutaan pehmoisilla penkeillä, lauletaan, kuunnellaan Raamatun kertomuksia ja jutellaan niistä.

  Kappelissa on 80 lapsen kirkkosali sekä monitoimitila. Arkki on suunniteltu nimenomaan lapsille: kirkonpenkit ovat pieniä, värit pehmeitä ja lämpimiä. Materiaaleissa on pyritty luonnonläheisyyteen. Kirkkosali on sijoitettu muutamaa askelta muita tiloja alemmaksi: arjesta laskeudutaan pyhään....

 • Makuuni »

  Makuuni tarjoaa vuokraleffoja aina viikon kuumimmista uutuuksista ikivihreisiin klassikoihin. Meiltä myös laaja valikoima irtomakeisia unohtamatta iki-ihania Reilun Kaupan Ben&Jerrys-jäätelöitä.

  Tervetuloa tutustumaan Makuunin valikoimaan, ja hakemaan herkut ja leffat niin arkeen kuin juhlaan!

  Meiltä Ticketmasterin ja Lippuagentin liput!

   

  Palvelemme myös kauppakeskuksen aukiolojen ulkopuolella!

 • Marian Konditoria »

  Marian leipomomyymälä sijaitsee Sellon kirjaston vieressä. Tilavassa myymälässämme tarjolla kahvin ja leivosten ja jäätelövalikoiman lisäksi päivittäin vaihtuva lounaskeitto. Meiltä saat myös ihanaa ja tuoretta Lähileipää.

  Leipomonmyymälästä voit tilata makeat ja suolaiset kakut kaikkiin kodin tai työpaikan tapahtumiin. Lisäksi myymme yrityksille tilaustarjoulua. Kysykää ihmeessä lisää!

 • Mövenpick »

 • Musiikkiopisto Juvenalia »

  Musiikkiopisto Juvenalia antaa musiikinopetusta lapsille ja nuorille sekä järjestää konsertteja ja musiikkitilaisuuksia kaikille musiikin ystäville.

 • Musti ja Mirri »

  Musti ja Mirri on iloisesti palveleva lemmikkitarvikkeiden erikoisliike. Nelijalkainen ystäväsi on meille tärkeä. Tarvitsit sitten laadukasta ruokaa, kuivikkeita tai apua eläimelliseen arkeen, olet tervetullut asiakkaaksemme. Meille voit ottaa myös lemmikkisi mukaan asioimaan!

  Liikkeemme sijaitsee aivan kirjastoa vastapäätä.

 • Polarn O. Pyret »

  Polarn O. Pyret on Ruotsin johtava lastenvaateketju, joka valmistaa persoonallisia ja iloisia vaatteita kaikenikäisille lapsille kokoon 152 cm asti. Polarn O. Pyret edustaa selkeitä ja iloisia värejä, leikkisiä kuoseja ja klassista raitaa. Polarn O. Pyretin ulkovaatteiden tekniset ominaisuudet ja istuvuutta helpottavat yksityiskohdat on suunniteltu leikkivän lapsen tarpeisiin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Asiantunteva ja avulias henkilökunta opastaa oikeanlaisten vaatteiden valinnassa, ja myös lapset viihtyvät myymälän jännittävän junaradan äärellä. Tervetuloa!

 • Ravintola Retro »

  Ravintola Retro tarjoaa lounasaikaan maittavaa kotiruokaa ja iltaisin maistuvan á la carten. Listaltamme löydät niin pihvejä, kalaruokia, hampurilaisia kuin salaattejakin.

  Toivotamme teidät tervetulleeksi nauttimaan hyvästä tunnelmasta sekä keittiömme herkullisista antimista koko perheen kanssa

 • Rax buffet »

  Rax buffet -ketju on toiminut buffet -periaatteella jo vuodesta 1994. Tänä päivänä  Rax buffetteja on yhdeksällätoista eri paikkakunnalla yhteensä 27 kappaletta.

  Rax Buffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valikoimistamme löydät kuutta erilaista pizzaa. Kaikki pizzamme ovat laktoosittomia ja meiltä voi myös erikseen tilata gluteenitonta pizzaa. Buffetissamme voit pizzan lisäksi herkutella chicken wingseillä, maissintähkällä, lihapullilla, pikkunakeilla, 23 eri vaihtoehtoa sisältävällä salaattipöydällä, päivän keitolla, pizzaleivällä...

 • Ruohonjuuri »

  Elinvoimaa elämääsi - helposti ja herkullisesti Ruohonjuuresta. Luomuruokaa, superfoodeja, terveystuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Tule Sinäkin valloittumaan valikoimastamme - meillä palvellaan hymyssä suin!

 • Saffron »

  Ravintola Saffron Sellon katutasossa tarjoaa autenttisia intialaista ruokaa, tervetuloa herkuttelemaan!

 • Salon Klipsi »

  Tyylisi mukaista hiusmuotoilua!

  Tarjoamme hiuksillesi yksilöllistä muotoilua, taidolla ja tunteella. Salon Klipsi on koko perheen parturi-kampaamo, joka tarjoaa ajankohtaisimmat trendit hiusmuotoilussa ja hiustenhoidossa.Meiltä saat S-etukortilla bonusta!

  Tuttujen parturi-kampaamopalveluiden lisäksi teemme ripsien ja kulmien käsittelyitä sekä  hiustenpidennyksiä. Lisää tietoa www.salonklipsi.fi

  Arkisin klo 13-15.00 välillä -15% alennusta kaikista palveluistamme! Vihreän valon vilkkuessa...

 • Sievi Shop »

  Sievi Shop -myymälästä löydät laajan valikoiman Sievin vapaa-ajan jalkineita. Sievi-kengät ovat laadukkaita, mukavia, suomalaiseen jalkaan suunniteltuja ja aidosti kotimaisia. Olemme palveleva kenkäkauppa ja autamme löytämään juuri Sinun jalkaasi sopivat Sievi-kengät.

  Sievi Shopin valikoimaan kuuluvat myös upeat Utua- ja Saki-nahkalaukut sekä Rolser-citykärryt.

  Tervetuloa!

 • Skidi »

  Skidi on värikäs ja iloinen lastenvaateliike täynnä käytännöllisiä, laadukkaita ja, ennen kaikkea värikkäitä ja hyvin istuvia lastenvaatteita. Päämerkkimme on ruotsalainen vaatemerkki Villervalla, ja lisäksi on tarjolla esim. Reima ja Mini Rodini. Meiltä löytyy myös laaja valikoima Elodie Details:n trendikkäitä lastentarvikkeita sekä SkipHopin värikkäitä laukkuja ja tarvikkeita. Valikoimassamme on sekä sisä- että ulkovaatetta ja kokohaarukka on 44-152.

 • Studio Omena »

  Studio Omena on täyden palvelun muotokuvaamo.

  Otamme suloiset VAUVA- ja taaperokuvat, sekä nuorten rippi-, valmistujais- ja YO-kuvat. Tallennamme myös muistoiksi kuvat perheestä tai vaikkapa koko suvusta! Ikuistamme ainutlaatuiset HÄÄkuvat, myös kirkossa ja juhlapaikalla.

  Ja tietenkin saat meiltä viralliset PASSIKUVAT jopa odottaessa - joko paperiset kuvat heti mukaan tai suoraan sähköisesti Poliisin lupapalvelimelle toimitettuna. Tai sekä että!

 • Suomalainen Kirjakauppa »

  Sellon Suomalainen Kirjakauppa sijaitsee katutasossa kauppakeskuksen keskiosassa. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme kirjoja, askartelutuotteita ja toimistotarvikkeita. Myymälässämme palvelee iloinen ja ystävällinen henkilökunta, joka tarjoaa parhaat lukuvinkit itselle ja lahjaksi.

  Suomalainen Kirjakauppa on elämyksellinen, iloisesti ja aktiivisesti palveleva monikanavainen kirjakauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tuotteita oppimiseen, itsensä kehittämiseen ja vapaa-aikaan.
   

  TERVETULOA!

 • Vauvatalo Johanna »

  Lastentarvikkeiden erikoisliike. Myymälässä laaja valikoima lastenvaunuja, -rattaita, -ratastarvikkeita, -turvaistuimia, -hoitotarvikkeita sekä leluja. Laadukkaat tuotteet, tunnetut tuotemerkit, asiantunteva palvelu - pienten puolesta, Vauvatalo Johanna!

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä