Valikko
Aukioloajat
Marketit 7/10-21/23
Erikoisliikkeet 11/12-18
Vapaa-ajankeskus 9.30-24

Sello mukana Earth Hour -ilmastotapahtumassa la 30.3.

Sello mukana Earth Hour -ilmastotapahtumassa la 30.3.

Pe, 22.3.2019 14:55

Sello osallistuu maailman suurimpaan ilmastotapahtumaan WWF:n Earth Houriin
lauantaina 30.3. klo 20.30-21.30. Kauppakeskus näyttää valomerkin ilmastolle sammuttamalla ulkovalomainonnan klo 20.30-21.30 väliseksi ajaksi.

Tänä vuonna Earth Hourin teema on ruoka ja teeman tarkoituksena on herättää keskustelua eläinperäisen ruoan merkittävistä vaikutuksista niin ilmastoon kuin luonnon monimuotoisuuteen ympäri maailmaa.
Yksi vaikuttavimmista arkipäivän ilmastoteoista onkin valita lautaselle lihan sijaan yhä useammin kasviksia ja kestävästi pyydettyä kalaa. 

 

"Kun päivä muuttuu illaksi ja hämärä pimeydeksi, on aika sammuttaa valot ja aloittaa tulitanssi!"

Sellon Viaporintorilla juhlitaan Earth Houria myös helsinkiläisen Belenos Group of Arts ryhmän taianomaisen tulishown muodossa.
Esitysajat ovat klo 20.30 ja klo 21.00. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.
Tuliteatteriesityksen kesto on noin 20 minuuttia.
Tervetuloa!

Myös osa Sellon ravintoloista on mukana Earth Hour -talkoissa
ja tarjoaa teemaan sopivaa ruokaa, esimerkiksi

Hanko Sushi:

Yksi vaikuttavimmista arkipäivän ilmastoteoista on valita lautaselle lihan sijaan yhä useammin kasviksia ja kestävästi pyydettyä kalaa.
Hanko Sushi nimi kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Teemme kaikki annokset käsin, paikanpäällä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Siksi annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu. Käytettävien raaka-aineiden korkea laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme niinikään myös herkullisia kasvisannoksia. Haluamme antaa vieraillemme kokonaisuudessaan ensiluokkaisen kokemuksen.

Kalalla on tärkeä osa tuotetarjoomassamme ja käytettävien tuotteiden alkuperä on todennettavissa.
Käyttämiemme tuotteiden alkuperämaat tällä hetkellä (02/2019):
Käytämme sertifioituja raaka-aineita:Tonnikala (ASC-sertifioitu) / Alkuperämaa Vietnam, Kampasimpukka (MSC-sertifioitu) / Alkuperämaa Kanada ja Rapu (ASC-sertifioitu)  / Alkuperämaa Vietnam.

 

TacoBell:

Tiesithän, että kaikki Taco Bellin annokset ovat saatavissa myös vegaanisena. WWF:n Earth Hourin kunniaksi suosittelemme erityisesti spesiaalia Vegan Burritoa, jossa tortillan sisään on kääritty herkullista nyhtökauraa, mustapapuja, reilusti guacamolea, raikasta pico de galloa ja salaattia sekä Taco Bellin kastiketta.

 

 

 

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä