Valikko
Aukioloajat
Marketit 7-22/23
Erikoisliikkeet 10-21
Vapaa-ajankeskus 7.45-24

Sievi Shop avaa liikkeen Selloon perjantaina 17.3. klo 10!

Sievi Shop avaa liikkeen Selloon perjantaina 17.3. klo 10!

Pe, 17.3.2017 7:53

Sievi tuntuu mukavalta ja näyttää hyvältä!

Odotus palkitaan - Sievi Shop avaa Pop-up -myymälän perjantaina 17.3. klo 10.00 Selloon. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Sievin vapaa-ajan kenkiin!

Sievi Shop on Sievi-kenkien merkkimyymäläketju, josta löytyy kotimaisia Sievi-kenkiä - osa malleista yksinoikeudella. Sievi-kengät on suunniteltu ja valmistettu Suomessa suomalaisiin jalkoihin ja vaihteleviin sääolosuhteisiin. Materiaaleja ja valmiita tuotteita testataan jatkuvasti. Sievi käyttää aitoja nahkapäällisiä sekä vaihtoehtona nahalle mikrokuitua. Molemmat hylkivät vettä ja likaa.

Sievi tuntee suomalaiset askeleet

Sievi osaa muotoilla jalkineet juuri sellaisiksi kuin niiden pitää olla: jalkaan sopivat, mukavat ja mutkattoman tyylikkäät! Sievi-kengissä liikut mukavasti ja tyylikkäästi. Sievin vapaa-ajan mallistosta löytyy myös XL-lesti, joka antaa enemmän tilaa varpaille ja päkiälle. Sievi-kengissä on irrotettava pohjallinen, jonka tilalle on helppo vaihtaa oma tukipohjallinen tai muotoiltu valmispohjallinen. XL-lestiin voit vaihtaa myös oman jalkatuen. 

Ihania värejä!

Kevään ja kesän muotivärit loistavat nyt kirkkaina kävelykengissä, ballerinoissa ja sandaaleissa. Kesän 2017 vapaa-ajan naisten ja miesten kenkämallisto on täynnä toinen toistaan ihastuttavampia jalkineita. Herkullinen punainen, klassinen musta ja aina muodikas beige sekä ihanan kesäiset keltainen ja pinkki toistuvat eri kenkämalleissa. Myös miehille on tarjolla kirkkaita värejä kuten punaista, sinistä ja vihreää. Erotu kotimaisissa kengissä!

Lue täältä lisää Sellon Sievi Shopista.

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä