Valikko
Aukioloajat
Marketit 7-22/23
Erikoisliikkeet 10-21
Vapaa-ajankeskus 7.45-24

Tunnelmia Sellon itsenäisyyspäivän vastaanotolta

Tunnelmia Sellon itsenäisyyspäivän vastaanotolta

To, 7.12.2017 16:23

100 vuotta arjen juhlaa - katso kuvia ja tunnelmia Sellon itsenäisyyspäivän vastaanotolta!

Sellon Suomi 100 -juhlassa vieraita viihdytti Mosabacka Big Band, jonka svengaavaa esitystä saimme seurata useamman kerran päivän aikana. 

Kuvassa tenorisaksofonia soittava Ian Churches, trumpetisti Matti Tukiainen sekä baritonisaksofonin taituri Kai Pesonius, jotka ovat juuri lähdössä ravintola Baseen ansaitulle juhlalounaalle. 

Viehkot Suomi-neidot jakoivat 3400 itsenäisyyspäiväkynttilää Sellonaukiolla. Kuvassa sinivalkoista kynttilää vastaanottaa reipas nuorinainen Leea, joka paljasti, että pinkki juhlaluomus on Cubukselta. Arjen juhlaa parhaimmillaan!

Suomalaista nykynuorisoa edustava nuorimies ja hänen daaminsa saapuivat Sellon arjen juhlaan käsikynkkää. Nuoret ovat tulleet Selloon nauttimaan suomalaista kansallisruokaa, pizzaa.
- Ehkä käydään vielä katsomassa uusi Tuntematon, kertovat tuntemattomina pysyttelevät nuoret.
Itsenäisyys on nuorille tärkeä juttu. Tasa-arvo ja se, että voi puhua ja kirjoittaa suomen kielellä. Nuorenmiehen look on Jack & Jonesista, daamin farkkueleganssi Carlingista.

Erkki Aalle on todellinen suomalaisen taistelutahdon ilmentymä. Sukset keikkuvat sitkeästi miehen olalla, vaikka ulkona ei ole tietoakaan lumesta – toisin kuin Sellonaukiolla, missä sataa sisälunta.
- Isäni oli vaatturi ja toimi sodan aikana johtajana tehtaassa, jossa valmistettiin lumpuista vaatteita rintamalle, esimerkiksi lumipukuja. Talvisodassa olisi ollut käyttöä tämmöisille nykyaikaisille teknisille asusteille, Erkki tuumaa.
Erkin tuliterä hiihtotyyli on haettu Sellon Stadiumista.

Ja tässä itsenäisyyspäivän esitystä seuraa Heidi Korhonen avecinaan veljensä Kaj Tötterman.
- Tultiin tänne Selloon, sillä harva paikka on auki itsenäisyyspäivänä, toteaa Heidi, joka on pukeutunut Rill’sin eleganttiin villakangastakkiin. Aleksi 13 on sisarusten hovihankkija, sillä Kajn takki on kotoisin samasta osoitteesta.
Kaj, joka on enduron moninkertainen Suomen mestari, jatkaa juhlapäiväänsä maastopyöräilyn merkeissä.

Katsokaa tätä itsenäisyyspäivätyyliä! Etelä-Kaarelasta saapunut Saimi Holmberg on pukeutunut viehättävään tyllihameeseen ja pörröfleeceen (Polarn O. Pyret).
- Tykkään myös kurahaalarista, kertoo Saimi 6 vuotta.
Huomatkaa myös äidin herttainen mekko ja pitkä villatakki. Arjen aistikkaasta asukokonaisuudesta vastaa Your Face. Tytär ja äiti ovat matkalla ystäväperheelle syömään jänispaistia ja seuraamaan linnanjuhlia.

Tässä itsenäisyyspäivävastaanotolle marssivat Onni ja Kalle Koivunen, 10- ja 12-vuotiaat veljekset.
Mitä Suomen itsenäisyys teille merkitsee?
- Sitä, että saa hallita omaa maataan. Vapautta, sanoo Onni.
- Ja iloa, jatkaa Kalle. On kiva kun saa päättää omista asioista.
Nuorten miesten hupparit ja toppikset edustavat Lindexin malliston arkiglamouria. 

Onnea 100-vuotias Suomi!

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä