Glögiä ja lajitteluneuvontaa Sellon Rinki-ekopisteellä ti 10.12.

Ke 4.12.2019 - 10:37
Glögiä ja lajitteluneuvontaa Rinki-ekopisteellä!

Kiitos asiakkaillemme, Sellon Rinki-ekopiste Espoon toiseksi vilkkain!

Tule Sellon Rinki-ekopisteelle kuulemaan ajankohtaiset vinkit joulun pakkauskierrätykseen ja juomaan lämpimät glögit tiistaina 10.12.2019 klo 11-13! Voit samalla laittaa lajittelutaitosi testiin Ringin hauskalla testillä: lajittelutesti.fi!

Kauppakeskus Sellon Rinki-ekopiste on nopeasti saavuttanut suuren suosion. Vasta vuoden päivät toiminut piste on jo nyt Espoon toiseksi vilkkain Rinki-ekopiste. Pisteellä myös tapahtuu joulukuussa – kauppakeskuksen kävijöillä on mahdollisuus nauttia glögit joulukiireiden keskellä ja kuulla joulun parhaat lajitteluvinkit.

Espoolaiset ovat ottaneet Sellon kauppakeskuksen Rinki-ekopisteen omakseen. Vuoden toiminut piste on jo nyt Espoon toiseksi vilkkain piste heti K-Supermarket Mankkaan pisteen jälkeen. Pääkaupunkiseudun pisteistä Sellon piste on yhdeksänneksi suosituin.

Tämän vuoden tammi-lokakuussa Sellon Rinki-ekopisteessä on kerätty yhteensä 82,5 tonnia pakkauksia. Eniten Sellossa on palautettu muovipakkauksia (33,6 tonnia) ja kartonkipakkauksia (28,5 tonnia), myös lasipakkausten (15 tonnia) ja metallin (5,4 tonnia) palautusmäärät ovat olleet hyviä.

Glögiä ja lajitteluneuvontaa – Tervetuloa Sellon Rinki-ekopisteelle!  

Kysyttävää pakkauskierrätyksestä? Mietityttääkö joulun pakkausten lajittelu? 
Nappaa parhaat vinkit 
Sellon Rinki-ekopisteeltä! 

Jouluna pakkauksia käytetään enemmän kuin arkena. Lahjojen lisäksi monen juhlaan kuuluvat olennaisesti herkuttelu ja kodin koristeleminen, mistä kertyy tyhjiä pakkauksia. Sitä suuremmalla syyllä kierrättäminen on erityisen tärkeää joulun aikaan.  Miten siis loppuvuoden pyhinä kotiin kertyvät pakkaukset, kuten tyhjät tuikkukuoret, suklaakalenterit ja lelupakkaukset, sitten tulisikaan lajitella?

Rinki-ekopiste löytyy Sellon kauppakeskuksen parkkihallista pullonpalautusaulan luota. 

Suomessa on tyhjille kartonki-, lasi- ja metallipakkauksille yli 1850 Rinki-ekopistettä. Niistä yli 600 Rinki-ekopisteessä kerätään myös muovipakkauksia. Rinki-ekopisteiden sijainnit ja pakkausten lajitteluohjeet löydät osoitteesta rinkiin.fi.