Reppukeräys on käynnissä Sellon OP Helsingin konttorilla

Ma 11.7.2022 - 10:05
Reppukeräys

OP Ryhmä ja HOPE ry keräävät yhteistyössä koulureppuja 11.-29.7., ja Sellon OP Helsingin konttori toimii yhtenä keräyspisteenä. 

Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen koululaiselle. Suosittu reppukeräys järjestetään jo kuudennen kerran, ja kampanjalla tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia lukuvuoden alkaessa. 

Jo ennen koronakriisin alkua yli 112 000 lasta eli tilastojen mukaan Suomessa vähävaraisissa perheissä, ja tilanne on muuttunut haastavammaksi pandemian myötä. Siksi on entistä tärkeämpää tukea lasten ja nuorten tasavertaista koulutietä ja pienilläkin teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia. 

Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen toivotaan olevan uusia. Lahjoituspisteellä voi myös kirjoittaa terveisensä repun saajalle reppuun sujautettavalle kortille. Osuuspankki toimittaa reput paikalliselle HOPE ry:n toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan koulutietään aloittaville ja koulunpenkille palaaville. 

Tervetuloa tekemään tärkeä lahjoitus Sellon OP Helsingin konttoriin!