Sähköautojen latauspisteeltä energiaa ympäristöystävälliseen ajoon

Pe 5.2.2021 - 13:38
Sähköauton lataus

Sellon parkkihallista löytyy sähköautoille 24 latauspaikkaa, joissa autoilija voi
tankata autoonsa espoolaista auringonpaistetta.


Sähköautojen latauspisteet ovat ahkerassa käytössä
Selloon ensimmäiset sähköautojen latauspisteet rakennettiin jo vuonna 2011, jolloin Suomessa oli vain muutama sähköauto. Nyt ladattavia henkilöautoja on jo yli 40 000!

“Sähköautojen ja ladattavien hybridien määrä on kovassa kasvussa. Haluamme tarjota Sellon asiakkaille mahdollisuuden ladata ajoneuvonsa Sellossa ostosten lomassa”, kertoo Sellon kiinteistöpäällikkö Olli Paunola.

Sellon latauslaitteiden palveluntarjoaja Plugsurfing
 on Euroopan laajin sähköajoneuvojen latausverkosto. Plugsurfingin kautta autoilijalla on käytössään Euroopan laajuinen, 200 000 julkisen latauspisteen verkosto. Sellon latauspisteellä voi ladata sähköauton myös rekisteröitymättä!

Ympäristöystävällistä autoilua
Hyvien julkisten yhteyksiensä lisäksi Sello on autoilevien ihmisten kauppakeskus. Sellosta löytyykin yhteensä 2 900 ilmaista 5 tunnin parkkipaikkaa. Ladattavien ajoneuvojen myötä myös kauppareissuista tulee ympäristöystävällisempiä!

Sähköautojen moottori on energiatehokas, hiljainen eikä se tuota pakokaasuja. Entistä ympäristöystävällisempi sähkömoottori on silloin, kun se ladataan käyttämällä uusiutuvia energialähteitä. Sellossa kaikki energia on tuotettu uusiutuvilla energiamuodoilla, kuten tuulivoimalla ja aurinkoenergialla. Sello haluaa kannustaa myös asiakkaitaan ympäristöystävällisiin valintoihin ja mahdollistaa esimerkiksi sähköautoilun sujuvuuden.

Ladattavien ajoneuvojen myötä liikkumisesta tulee ympäristöystävällisempää, joten haluamme ehdottomasti mahdollistaa latauksen myös Sellossa”, Paunola iloitsee.

Sellon sähköautojen latauspisteet löydät parkkihallin riviltä L. Lue lisää täältä.