Tekemistä talvilomalle

Ke 23.2.2022 - 16:00
hiihtoloma

Vietätkö sinäkin talvilomaa tänä vuonna lähellä? Kauas ei tarvitsekaan mennä, sillä Sellosta löydät paljon erilaista tekemistä ja ohjelmaa, jonka avulla rentoutua ja nauttia lomatunnelmasta. Kokosimme alle viisi esimerkkiä talviloman ohjelmaksi yhdessä perheen tai kaveriporukan kesken koettavaksi.

1. Staycation GLO Hotel Sellossa

GLO-hotelli

Lomaan kuuluu hyvät yöunet ja itsensä hemmottelu. Rentouttavaan ja huolettomaan lomatunnelmaan pääsee myös lähellä! Irtaudu arjesta ja sujahda ihanan pehmeisiin lakanoihin modernissa neljän tähden GLO Hotel Sellossa. Vuonna 2019 uusitun hotellin värit, tunnelma sekä persoonalliset yksityiskohdat varmistavat mieleenpainuvan vierailun. Ota hotellikokemuksesta kaikki irti ja kruunaa hyvät yöunet tilaamalla aamiainen nautittavaksi omaan huoneeseesi. 

aamiainen

Voit saapua herkuttelemaan loman kunniaksi runsaasta hotelliaamiaisesta ilman yöpymistäkin, tai nauttia kiireettömän aamiaisen Sellon monissa viihtyisissä kahviloissa. 

2. Keilaus BowlCircuksessa

BowlCircus
Keilailu on hauskaa tekemistä porukalla

Heittäydy rentoon lomatunnelmaan keilauksen parissa! Keilaaminen on hauskaa ja sosiaalista ajanvietettä, jossa jokainen saa kokea jännityksen ja onnistumisen tunteita. Heittäydy hauskanpitoon ja haasta itsesi sekä pelitoverisi. 16 keilaradan lisäksi Sellon BowlCircuksesta löydät 5 biljardipöytää. 

3. Lähde makumatkalle 

RAVINTOLAT SELLO

Nyt talvilomalla pääsee lähelläkin matkustamaan eri ruokakulttuureihin, joita tarjoaa Sellon lähes 40 ravintolaa ja kahvilaa. Makumatkalle voi lähteä vaikkapa Italiaan, Meksikoon, Amerikkaan tai Aasian eri maihin. Tutustu Sellon monipuoliseen ravintolatarjontaan

4. Varusteet kuntoon 

LASKETTELUSUKSET

Talvilomalla ulkoillaan ja nautitaan talviurheilusta. Suuntaatpa sitten laduille, pulkkamäkeen, luistinradalle tai laskettelurinteeseen, löydät kaikki tarvittavat varusteet Sellon urheilu- ja vapaa-ajan liikkeistä yhdellä pysähdyksellä!

5. Taidetta talvilomaan 

x

Paula Lehtosen audiovisuaalinen videoprojisointi Äänen eleet heijastuu Sellosalin julkisivuun Espoon Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden Kaupunkigalleria yhteistapahtumassa.

Teoksessa julkisivuun projisoitavat graafiset elementit liikkuvat ja muokkaantuvat äänen eri taajuuksien avulla. Teos tuo värien loistollaan valoa helmikuun pimeisiin iltoihin.

Teos on nähtävissä 22.-24.2. klo 18.00-23.00.

 

Tervetuloa talviloman viettoon Selloon!