Tekemistä talvilomalle

Ma 22.2.2021 - 16:00
Talviloma

Vietätkö sinäkin talvilomaa tänä vuonna lähellä? Kauas ei tarvitsekaan mennä, sillä Sellosta löydät paljon erilaista tekemistä ja ohjelmaa, jonka avulla rentoutua ja nauttia lomatunnelmasta. Kokosimme alle viisi esimerkkiä talviloman ohjelmaksi yhdessä perheen tai kaveriporukan kesken koettavaksi.

1. Staycation GLO Hotel Sellossa

GLO-hotelli

Lomaan kuuluu hyvät yöunet ja itsensä hemmottelu. Rentouttavaan ja huolettomaan lomatunnelmaan pääsee myös lähellä! Irtaudu arjesta ja sujahda ihanan pehmeisiin lakanoihin modernissa neljän tähden GLO Hotel Sellossa. Vuonna 2019 uusitun hotellin värit, tunnelma sekä persoonalliset yksityiskohdat varmistavat mieleenpainuvan vierailun. Ota hotellikokemuksesta kaikki irti ja kruunaa hyvät yöunet tilaamalla aamiainen nautittavaksi omaan huoneeseesi. 

aamiainen

Voit saapua herkuttelemaan loman kunniaksi runsaasta hotelliaamiaisesta ilman yöpymistäkin, tai nauttia kiireettömän aamiaisen Sellon monissa viihtyisissä kahviloissa. 

2. Keilaus BowlCircuksessa

BowlCircus

Heittäydy rentoon lomatunnelmaan keilauksen parissa! Keilaaminen on hauskaa ja sosiaalista ajanvietettä, jossa jokainen saa kokea jännityksen ja onnistumisen tunteita. Heittäydy hauskanpitoon ja haasta itsesi sekä pelitoverisi. 16 keilaradan lisäksi Sellon BowlCircuksesta löydät 5 biljardipöytää. 

3. Lähde makumatkalle 

RAVINTOLAT SELLO

Nyt talvilomalla pääsee lähelläkin matkustamaan eri ruokakulttuureihin, joita tarjoaa Sellon lähes 40 ravintolaa ja kahvilaa. Makumatkalle voi lähteä vaikkapa Italiaan, Meksikoon, Amerikkaan tai Aasian eri maihin. Tutustu Sellon monipuoliseen ravintolatarjontaan

4. Varusteet kuntoon 

LASKETTELUSUKSET

Talvilomalla ulkoillaan ja nautitaan talviurheilusta. Suuntaatpa sitten laduille, pulkkamäkeen, luistinradalle tai laskettelurinteeseen, löydät kaikki tarvittavat varusteet Sellon urheilu- ja vapaa-ajan liikkeistä yhdellä pysähdyksellä!

5. Taidetta talvilomaan 

TALVI IVLAT

Taiteesta voi nauttia turvallisesti, kun Sellosalin edustalla sijaitseva Soittoniekanaukio ja sen laitojen suuret ikkunat heräävät eloon talvilomaviikolla. Aukion täyttävä installaatio TALVI IVLAT tuo talviseen helmikuuhun väriä, liikettä ja ääntä. Sellosali on toteuttanut aukiolle monitasoisen teoksen osana Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalvelujen Kaupunkigalleria-kokonaisuutta, yhteistyökumppaneinaan Sellon kirjasto ja Musiikkiopisto Juvenalia.

Teos on koettavissa koko viikon 22.2.–28.2. klo 9–22 osoitteessa Soittoniekanaukio 1. 

 

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään Selloon helposti ja turvallisesti!

turvallisuus

Selloon on helppo saapua niin omalla autolla, bussilla kuin junalla. Sellon parkkihallissa on 2900 lämmintä pysäköintipaikkaa viiden tunnin ilmaisella pysäköinnillä.

Siivousta on tehostettu Sellossa turvallisen asioimisen takaamiseksi ja käsien desinfiointipisteitä löydät kauppakeskuksen käytäviltä sekä liikkeistä. Saavuthan Selloon ainoastaan terveenä kasvomaskia käyttäen ja muistat pitää turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Mikäli kasvomaski sattuu unohtumaan kotiin, saat kertakäyttöisen maskin veloituksetta kauppakeskuksen infopisteeltä.