Viaporintorin terassi

Kesä kutsuu kauppakeskus Selloon ja Viaporintorin terassille!

Kesä on viimein saapunut ja nyt on aika luoda ikimuistoisia hetkiä. Lue Viaporintorin terassin tarjonnasta ja vietä kesäilta, jota muistelet vielä vuosien päästä!

Kesäauringon lämmittäessä mieli vetää terassille nauttimaan päivästä ystävien kanssa. Hyvä reissu muistuu vielä pitkään ja vakkaripaikan löytyessä kesästä nauttiminen on helppoa. Kauppakeskus Sellosta löytyy Viaporintorin kesäterassi, joka kutsuu asiakkaat nauttimaan hyvästä ruuasta, seurasta ja musiikista. Listasimme Viaporintorin terassin parhaimman tarjonnan, jotta voitte nauttia terassikeleistä ystävienne kanssa täysin siemauksin!

1. Ravintolavalikoimaa jokaiseen makuun

Haluatteko syödä pizzaa? Vai sittenkin thaimaalaista? Viaporintorin terassilta löytyy ruuat moneen makuun. Terassin pöydissä voi nauttia kaikkien ravintoloiden antimista tasavertaisesti, joten voitte valita ystävienne kanssa juuri sitä ruokaa, mitä haluatte syödä kesäauringon alla! Terassilta löytyy monipuolisen ruokavalikoiman lisäksi myös laadukkaita Gallows Birdin virvokkeita, Espoon Kahvipaahtimon kahvia ja Helsingin Jäätelötehtaan herkkuja. Suolaisesta puolesta huolehtivat Elias Döner, Burger Dojo, The Other One Thai Kitchen ja Il Gabbiano. Ilta kuluu rattoisasti makumatkalla saman pöydän ääressä.

Tervetuloa herkulliselle makumatkalle Viaporintorin terassille!
Tervetuloa herkulliselle makumatkalle Viaporintorin terassille!

 

2. Monipuolinen esiintyjäkattaus

Kesä on parasta aikaa ulkomusiikille ja auringon paistaessa Viaporintorin terassilla on helppo nauttia monipuolisesta kattauksesta erilaisia esiintyjiä ja artisteja, sillä esitykset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi trubaduurimusiikki tai DJ? Koko perheelle löytyy myös suunnattua ohjelmaa, jotta perheen pienimmätkin pääsevät nauttimaan kesätunnelmasta. Esiintyjät tarkistat helposti Sellon omilta sivuilta www.sello.fi/Viaporintorinterassi.

Viaporintorin terassilla on monipuolisia esiintyjiä läpi kesän!
Viaporintorin terassilla on monipuolisia esiintyjiä läpi kesän!

 

3. Erinomaisten kulkuyhteyksien varrella 

Kauppakeskus Selloon ja Viaporintorin kesäterassille pääset helposti millä tahansa kulkuvälineellä oletkaan liikenteessä. Polkupyörällä liikkuminen tuo kesäiltaan tunnelmaa ja pääset kätevästi Selloon pyöräteitä pitkin. Junalla tai autolla pääset viettämään kesäiltaa kauempaakin. Viaporintorin terassialue sijaitsee ylätasanteella Sellon kauppakeskuksen ja kirjaston välissä. Pääset paikalle helposti niin Ratsukadulta, Leppävaarankadulta kuin Sellon kauppakeskuksen 2. kerroksesta!

Selloon ja Viaporintorin terassi sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella
Kauppakeskus Selloon ja Viaporintorin terassille pääsee helposti myös julkisilla.

 

4. Espoon parhaan liikevalikoiman lähettyvillä

Koska Viaporintorin terassi sijaitsee Sellon kauppakeskuksen ja kirjaston välissä, olet terassilla parhaimpien palveluiden vieressä. Samalla visiitillä haet kauppakeskuksesta kätevästi uudet aurinkolasit unohtuneiden tilalle, käyt leikkaamassa kuivat latvat parturi-kampaamossa tai löydät esimerkiksi täydellisen asun kesän festareille tai puutarhajuhliin. Ostosreissulta on mukavaa siirtyä ulos ihastelemaan auringonlaskua ja nauttimaan viileistä virvokkeista hyvän ruuan kera. Tiesitkö myös, että kauppakeskus Sellosta löytyy Viaporintorin terassin lisäksi 11 terassia ja lähes 40 ravintolaa? Tämän paremmaksi ei shoppailu voi muuttua!

Sellosta löydät laajan valikoiman liikkeitä!
Kauppakeskus Sellosta saat kaiken kesään!

 

Terassi on avoinna kesän jokaisena päivänä klo 11-22 säävarauksella! Esitykset ovat ikärajattomia ja maksuttomia, TERDETULOA!