Valikko
Aukioloajat
Marketit 7-22/23
Erikoisliikkeet 10-21
Vapaa-ajankeskus 7.45-24

Joulu - Sellosta se on!

Kuulitko tuon? Se oli tontun kulkunen.
Entä tunsitko tuon tuoksun? Joulumuori taitaa paistaa piparkakkuja.
Jostain Joulupukin mökin takaa pilkistää välillä pieni punainen nenä, se on takuulla Petterin!

Sellossa on tehty jo paljon havaintoja siitä, että joulu lähestyy. Myös Sellon liikkeet valmistautuvat joulun tuloon ja tältä sivulta pääset näppärästi tutustumaan joulunajan tarkouksiin ja kampanjatuotteisiin. 

Joulunavaus la 24.11. klo 11-17

Joulupukki muoreineen ja tonttuineen saapuu ilahduttamaan lapsia ja lapsenmielisiä la 24.11. Heidät löydät joulupukinmökistä Sellonaukiolta aina tasatunnein klo 11-17. Lisäksi joulunavauspäivänä pääset askartelemaan omia persoonallisia joulukortteja sekä nauttimaan yhdessä joululauluista.

Joulunavauspäivän jälkeen muori lähtee takaisin Korvatunturille, mutta joulupukki ja tonttu ovat tavattavissa joka la klo 12-18 ja su klo 12-17 aina aatonaattoon 23.12. asti. 

Joulu on tohinaa täynnä. Paketit, pulkat, vaatteet ja varusteet, somisteet, koristeet, piparkakut ja glögit, mantelit ja rusinat, joulusukat ja -kukat, sinkkukinkku ja vinkku. Vai sittenkin vaan rennosti valmiiseen pöytään? Muistathan, että kauppakeskuksen lukuisat ravintolat palvelevat myös joulun aikaan. Joulun odotetuimpia lahjavinkkejä tarjoilevat niin kauppakeskuksen myymälät kuin Vapaa-ajankeskuksen viihdepalvelut. Lisäksi suosittu Sellon lahjakortti on mitä oivallisin lahjavinkki!  Lahjakortti toimii lähes kaikissa Sellon 170 liikkeessä.

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä