Parturi-kampaamo Javeko on perheyritys, joka on palvellut Sellossa aina sen aukeamisesta asti.
Olemme käyttäneet  kotimaisia SIM Oy:n allergisille suunnattuja, yhä puhtaimmiksi kehitettäviä aineita kaikessa työskentelyssämme ja vannomme tällaisen raikkauden nimeen edelleen. Tuotteita ei ole testattu eläimillä mutta sopivat myös lemmikkien hoitoon.

Meille on tärkeää, että koko perheesi viihtyy Javekossa. Pyrimme ratkaisemaan haastavimmatkin tukkatilanteet palauttaaksemme hymyn hiuksiisi. Tervetuloa ammattilaisten käsittelyyn.

Vaikeasta  hajuste- ja/tai säteily-yliherkkyydestä kärsiviä pyydämme kuitenkin huomioimaan

-hajusteettomuus ei poista raaka-aineiden ominaistuoksuja.

-nykyaikainen kauppakeskus tarvitsee toimintaansa useita sähköisiä elementtejä tarjoten myös asiakkaille vapaan verkkoyhteyden tiloissaan.

 Näitä elementtejä ei ole liiketoiminnallisista syistä mahdollisuus poistaa.

 

KORONAN VUOKSI PALVELEMME  MYÖS PYYNNÖSTÄNNE  YHDEN ASIAKKAAN / PERHEEN  KERRALLAAN. 

Turvallisen asioinnin takaamiseksi asioithan meillä vain terveenä. Saapuessasi voit pestä ja desinfioida kätesi liikkeen tiloissa. Sellon kaikissa tiloissa on myös maskisuositus. 

 

GRPD : tarvittaessa ota yhteyttä  suoraan Javekoon tai sähköpostitse [email protected].

Sijainti kauppakeskuksessa

Javeko Espoo

Avoinna tänään 08-20

Aukioloajat

Ma-Pe 08-20
La 09-18
Su 12-18

Suomi, englanti,venäjä, indonesia

Poikkeukselisesti olemme avoinna normaalista poiketen toistaiseksi (kts. aukioloajat). Mikäli haluat tulla palveluun aukioloajan ulkopuolella ole yhteydessä ja sovitaan sinulle aika henkilökohtaisesti. Voit myös katsoa aikoja ajanvarauksesta javeko.fi. Pyydämme huomioimaan vallitsevan tilanteen ja ystävällisesti saapumaan vain terveenä. Peruutathan aikasi, mikäli tunnnet itsesi yhtään kipeäksi. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja huolehtii erityisen hyvin desinfioinnista. Liikkeessämme sinulla on mahdollisuus pestä/desinfioida kätesi. Ulkosyöttöinen sijaintimme Sellon pääovien vieressä mahdollistaa saapumisen myös ilman, että on mentävä sisälle kauppakeskukseen. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa kaikille <3

Poikkeusaukioloajat

Yhteystiedot

Puhelin
045 1256963
Sijainti
Ratsutori, katutaso