Lasten kappeli sijaitsee Leppävaarassa Sellossa Ratsutorin reunalla olevassa liike- ja asuintalossa. Se on paikka, jossa lapset voivat ihmetellä Taivaan Isän luomistekoja. Arkissa istutaan pehmoisilla penkeillä, lauletaan, kuunnellaan Raamatun kertomuksia ja jutellaan niistä.

Kappelissa on 80 lapsen kirkkosali sekä monitoimitila. Arkki on suunniteltu nimenomaan lapsille: kirkonpenkit ovat pieniä, värit pehmeitä ja lämpimiä. Materiaaleissa on pyritty luonnonläheisyyteen. Kirkkosali on sijoitettu muutamaa askelta muita tiloja alemmaksi: arjesta laskeudutaan pyhään.

Anni Sund ja Katri Maula sisustusarkkitehtitoimisto Sistemista ovat suunnitelleet tilan ilmeen, osan kalusteista ja Ratsutorin puoleiseen ulkoseinän ison valaistun kuparienkelin. Rakennuksen on suunnitellut Helin & co Arkkitehdit. Kappelin kirkkotekstiilit on suunnitellut tekstiilitaiteilija Tiina Ripatti.

Lasten kappelissa käy päivittäin päivähoidon, koulujen ja seurakuntien lapsiryhmiä. Vierailijat ovat tervetulleita kaukaakin. Pienten lasten perheille järjestetään myös mm. perhekerhoja, askartelu- ja laulutilaisuuksia sekä kirkkohetkiä. 

Arkki on suunniteltu ja varustettu myös kastetilaisuuksia ajatellen.

Sijainti kauppakeskuksessa

Lasten kappeli Arkki Espoo

Suljettu tänään

Aukioloajat

Ma-Su Suljettu
Poikkeusaukioloajat

Yhteystiedot

Sijainti
Ratsusola, katutaso