Valikko
Aukioloajat
Marketit 7-21/23
Erikoisliikkeet 10-19/20
Vapaa-ajankeskus 7.45-24

Yhteispalvelu, Leppävaara

Yhteispalvelu, Leppävaara

Tervetuloa Espoon yhteispalvelupisteeseen Leppävaaraan, kauppakeskus Selloon!

Leppävaaran yhteispalvelupiste Sellon kirjastossa on yksi kuudesta Espoon kaupungin palvelupisteestä. Palveluneuvojamme tarjoavat sinulle opastusta Espoon kaupungin ja esimerkiksi HSL:n, Lippupisteen ja Kelan asioissa. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan sinulle parhaiten sopivalla tavalla; sähköpostilla, puhelimitse tai piipahtamaan palvelupisteessämme.

Mietitkö, mihin tahoon Espoon kaupungilla sinun tulisi ottaa yhteyttä asiassasi? Kysäise yhteispalvelusta ja etsimme sinulle vastauksen tai ohjaamme sinut oikealle asiantuntijalle. Asiakaspäätteillämme voit hoitaa asioitasi sähköisesti. Voit esimerkiksi täyttää Kelan hakemuksen verkossa tai tulostaa lomakkeen helposti paikan päällä. Käytössäsi ovat tietokone sekä tulostin- ja skannausmahdollisuus. Tarvittaessa opastamme mielellämme (Espoon kaupungin sähköinen asiointi, Kela).

Yhteispalvelupisteessä on nähtävillä Espoon kaupungin kuulutukset ja tarjolla erilaisia Espoon kaupungin, kulttuuritapahtumien ja HSL:n esitteitä sekä Leppävaaran alueen bussien irtoaikatauluja. Meiltä löydät myös turisti- ja ulkoilukartat ja saat tarvittaessa ideoita Espoon matkailuun. Yhteispalveluun voit jättää myös Espoon kaupungille ja Kelaan menevää postia.

Myymme HSL:n matkakortteja, kertakortteja ja Lippupisteen tapahtumalippuja. Yhteispalvelu myy Ticketmasterin lippuja Tapiolan yhteispalvelupisteessä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita! Voit jättää kirjallista palautetta paikan päällä tai esimerkiksi täällä:

https://easiointi.espoo.fi/eFeedback/fi/Feedback/22/45

Lisätietoja Espoon yhteispalvelusta saat seuraavasta osoitteesta:

espoo.fi/yhteispalvelu

Tervetuloa, Sinä olet meille tärkeä!

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä