Valikko
Aukioloajat
Marketit 7-22/23
Erikoisliikkeet 10-21
Vapaa-ajankeskus 7.45-24

Palvelut lapsiperheille

Palvelut lapsiperheille

Sello tarjoaa enemmän lapsille ja lapsiperheille. Erityisesti lapsia ja lapsiperheitä palvelevat liikkeemme löytyvät kätevästi yhdestä paikasta. Löydät meiltä myös monipuolisesti tekemistä ja palveluita kaikenikäisille. Maksuton lapsiparkki eli Sellon Jellonaparkki on Sellon 3. kerroksessa aina lauantaisin klo 10-16. Lapsiparkki on tarkoitettu 3-7-vuotiaille. Hoitoaika on yhden tunnin, kerrallaan parkkiin mahtuu 20 lasta. Lapsiparkki sijaitsee Partioaitan vieressä. Parkkia operoi Kids Factory Oy. Tervetuloa!

Sellon liikkeet lapsiperheille

 • Alepa »

  Avajaispäivänä to 31.1.2019 avaamme klo 10

  Lähikauppa Alepasta löydät herkut helposti.
  Myymälästä löydät Kaffekulman, paistopisteen, pikakassat sekä hyllymetreittäin hyvää ruokaa.

 • BikBok »

 • BowlCircus »

  BowlCircus avoinna joka päivä. Sellon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa (10 ja 6 rataa vastakkain), 5 biljardipöytää, edustava ja tyylikäs saunaosasto sekä yksityiskäyttöön soveltuvat tilat. Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolasta tarjoamme ruokaa ja snackseja päivittäin, lisäksi valikoimastamme löytyy korkealaatuisia ja maukkaita erikokoisille ryhmille sopivia menuvaihtoehtoja.

  Kokous- ja muihin yksityisiin tilaisuuksiin, voit käyttää tyylikästä datayhteyksin varutettua edustustilaa, joka sijaitsee keilaviihdekeskuksen parvella. Keilaviihdekeskuksen parvella...

    

     

    

 • Cafe Buffo »

  Cafe Buffo on viihtyisä ja laadukas kahvila kauppakeskus Sellon toisessa kerroksessa. Leivomme itse paikan päällä herkut suolaisen- ja makeannälkään. Tarjoamme Cafe Buffossa arkisin myös maistuvan lounaan klo 11-14.30. Lounaalla tarjolla ovat päivittäin vaihtuvat salaatit, uuniperunat eri täytteillä ja buffetlounas.

  Tervetuloa viihtymään!

   

 • Cubus »

  Cubus on yksi Pohjoismaiden johtavista myyntiketjuista, jolla on yli 300 liikettä kuudessa eri maassa. Cubus tarjoaa muodikkaita ja laadukkaita vaatteita edulliseen hintaan. Suomessa Cubus keskittyy naisten ja lasten vaatteisiin.

 • DNA Kauppa »

  DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia myyvä ketju. Tarjoamme sinulle alan johtavien valmistajien kattavan ja mielenkiintoisen valikoiman matkapuhelimia, tabletteja sekä oheistarvikkeita aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat myös ainutlaatuisia viihde- ja hyötypalveluja, edullisia liittymiä ja nopeita nettiyhteyksiä, joilla saat enemmän irti laitteestasi. Liittyivätpä tarpeesi sitten viihdyttävään vapaa-aikaan tai tehokkaaseen työntekoon, asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut. Tervetuloa DNA Kauppaan!

  Nyt myös myymälässämme...

 • Elixia »

  ELIXIA SELLO

  ELIXIA Sello on uudistettu täyden palvelun kuntokeskus. Meiltä löydät: 

  - Runsaasti vapaata harjoittelutilaa omaa kehoa hyödyntävään harjoitteluun
  - Auditoriomuotoinen xyclingstudio sisäpyöräilyyn 
  - Kaksi isoa ryhmäliikuntastudiota
  - Monipuolinen kattaus ryhmäliikuntatunteja
  - Intensiivinen uutuustunti Build 'n Burn, jonka avulla pääset nopeasti kuntoon
  - Laajojen aukioloaikojen lapsiparkki, jossa 1–2 hoitajaa
  - ELIXIA shop ja kahvio, jossa langaton nettiyhteys jäsenille
  -...

   

 • Emmyn vaatekeräyspiste »

  Emmy.fi on Suomen suurin verkkokauppa käytetyille merkkivaatteille. Voit myydä kauttamme käytettyjä, hyväkuntoisia merkkivaatteita, -asusteita, -kenkiä ja -laukkuja naisille, miehille ja lapsille. 
   
  Emmy.fi toimii avaimet käteen -periaatteella: Sinun ei tarvitse kuin toimittaa myytävät vaatteesi keräyspisteeseemme. Me lajittelemme, kuvaamme, hinnoittelemme, myymme, pakkaamme, postitamme ja hoidamme maksuliikenteen puolestasi. Myyntituotot maksamme suoraan tilillesi.
   
  Otamme myyntiin hyväkuntoisia, kaikenkokoisia lasten, miesten ja...
 • Fafa's »

  Fafa’s tarjoaa autenttista ja käsintehtyä gourmet street foodia ystävällisellä ja mutkattomalla palvelulla. Tarjoamme luomufalafelit, meze-annokset ja pitat aina tuoreina ja paikan päällä paistettuna. Annoksemme on tarkasti suunniteltu kaikkia makuja silmällä pitäen, lihansyöjät ja vegaanit tervetuloa nauttimaan! Saatavilla myös erikseen lapsille suunniteltuja annoksia.

  Fafa’s is all about good food. We serve exceptionally good gourmet street food inspired by Middle Eastern flavours. We have a wide variety of pitas and mezes for vegans, vegetarians and meat lovers! All our ingredients are fresh and delicious, with portions large enough to satisfy. Welcome!

 • Faunatar »

  Faunatar tarjoaa lemmikkieläinten tuotteita tarkoin valituista sarjoista. Tarvikkeita ja ruokia on kissoille, koirille, jyrsijöille, matelijoille, kaloille ja muille jo tutuksi tulleille lemmikeille unohtamatta frettejä, kääpiösiilejä ja muita hieman harvinaisempia eläimiä. Tarvikkeiden ja ruokien lisäksi Faunatar tarjoaa asiakkailleen terveet ja hyvin hoidetut pieneläimet: jyrsijät, kanit, linnut, matelijat, hämähäkit, skorpionit, kotilot sekä koppakuoriaiset. Lisäksi myymälässämme on monipuolinen valikoima makeanveden akvaariokaloja ja kasveja.

 • Fiilinki »

  Fiilinki tarjoaa muodikkaat vaatteet odotus- ja imetysaikaan, sekä lapsille vastasyntyneistä teini-ikäisiin. Meiltä löydät myös tyylikkäät juhlavaatteet kaikenikäisille tytöille ja pojille sekä odottaville äideille, ympäri vuoden. Liike sijaitsee 1. kerroksessa katutasossa.

 • Finnkino »

  Finnkino Sello on 813 paikan elokuvateatterikeskus Leppävaarassa, joka sijaitsee kauppakeskus Sellon länsipäässä. Kuudessa salissa toteutetaan elokuvaunelmia monipuolisen elokuvatekniikan avustuksella. Erikoisuutena ylellisesti varustettu 32-paikkainen sali 6, jossa on suuret, kallistuvat nojatuolit. Tässä VIP -salissa järjestät ikimuistoiset synttärit (ota yhteyttä sellovip@finnkino.fi) tai kokouksen, joka päätetään leffalla. www.finnkinob2b.fi

  Sellon kauppakeskuksen...

 • Galleria Sello »

  Valokuvanäyttely "I.K. Inha toiveiden mailla" Galleria Sellossa 1.3.-22.4.2018.

  I. K. Inha (1865–1930) tunnetaan Suomen kulttuurihistoriassa monipuoliseen uraan yltäneenä lahjakkuutena. Hän teki laajan tuotannon valokuvaajana, toimittajana, kirjailijana ja kääntäjänä. Hän oli aktiivinen toimija ja kulttuurimatkailija, mutta samalla herkkä haaveilija, romanttinen ja rauhaton sielu. Valokuvaajana Inhalla oli keskeinen rooli suomalaisen identiteetin muovautumiseen 1900-luvulle tultaessa. Hän kuului Suomen kansallistaiteilijoiden sukupolveen. Inha ikätovereita ja...

 • Gelato »

  GELATO tarjoaa parhaan italialaisen jälkiruokatradition.

  Alkuperäistä italialaista jäätelöä ja perinteikästä kahvia
  Käytämme alkuperäisiä ainesosia herkullisen jäätelömme valmistamiseen paikan päällä.
  Tuoretta joka päivä!

  Tuotteissamme on myös:

  sokerittomia, vähärasvaisia, gluteenittomia, laktoosittomia, maidottomia makuja sekä myös vegaani vaihtoehtoja.

   
  Benvenuti!
   

  GELATO tarjoaa parhaan italialaisen jälkiruokatradition.
  Alkuperäistä italialaista jäätelöä ja perinteikästä kahvia.
  Käytämme alkuperäisiä ainesosia herkullisen jäätelömme valmistamiseen paikan päällä.
  Tuoretta joka päivä!

  Tuotteissamme on myös:

  sokerittomia, vähärasvaisia, gluteenittomia, laktoosittomia, maidottomia makuja sekä myös vegaani vaihtoehtoja.

  Benvenuti!

  GELATO offers the most famous Italian desserts.

  Artisan icecream and traditional coffee.

  We use the best raw material to produce our delicious icecream on the spot everyday!

  At GELATO you can find sugar free, low fats, gluten free, lactose free, milk free and Vegan flavours.

  Benvenuti!

  GELATO offers the most famous Italian desserts.

  Artisan icecream and traditional coffee.

  We use the best raw material to produce our delicious icecream on the spot everyday!

  At GELATO you can find sugar free, low fats, gluten free, lactose free, milk free and Vegan flavours.

  Benvenuti!

 • Glitter »

  Vierailu Glitter-myymälässä on inspiroiva ja tarjoaa aina jotakin uutta. Laajan muotikoru- ja asustevalikoimamme ansiosta kukin asiakas voi korostaa omaa tyyliään ja persoonallisuuttaan tuotteidemme avulla. Joka viikko myymälöihin saapuu muotituotteita, jotka ovat juuri ajan hermolla. Glitterin työntekijät ovat alansa asiantuntijoita ja palvelevat sinua aina mielellään.

  Ett besök i en Glitterbutik ska vara inspirerande och alltid erbjuda något nytt. Tack vare vårt breda sortiment av modesmycken och accessoarer kan kunderna lyfta fram olika stilar och personligheter. Varje vecka anländer nya moderiktiga varor som ligger rätt i modebilden. Glitterpersonalen är specialister på vårt område och erbjuder alltid en hög servicenivå.

  A visit in a Glitter-shop is inspiring and will always offer you something new. Thanks to our vast assortment of fashion jewelry and accessories, customers can highlight their own style and personality. There are right on trend  new arrivals weekly. We Glitter staff are specialists in our profession and will always provide you with high quality service.

 • H&M »

  H&M tarjoaa muotia ja uusimpia trendejä naisille, nuorille ja lapsille sekä kosmetiikkaa houkuttelevin hinnoin Sellon ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

  Oletko jo H&M-jäsen? Liittyessäsi saat ensimmäisestä ostokerrasta 10% alennuksen myymälöissä tai hm.comissa. H&M-jäsenenä keräät pisteitä, ansaitset bonusta ja nautit upeista eduista. Liity lataamalla H&M-sovellus tai osoitteessa hm.com. 

  Hennes & Mauritz

  H&M erbjuder internationellt toppmode för kvinnor, ungdomar och barn samt kosmetik och smycken till bästa priser.

  Hennes & Mauritz

  H&M offers fashion and latest trends for women, adolescents and children, and cosmetics at the best prices.

     

 • HairStore »

  Olemme muuttaneet Sellon Asemakäytävälle. Tarjoamme kaikki parturi-kampaamopalvelut asiantuntemuksella. Meiltä myös laadukkaat tuotesarjat kuten Redken, Paul Mitchell ja Kérastase.

 • Il Gabbiano »

  Hyvää italialaista ruokaa!
  Herkulliset italialaiset pizzat, pastat sekä jäätelöt ovat maailmankuuluja, joita tarjoamme suurella tunteella.

  Lämminhenkinen tunnelma houkuttelee niin lounaalle kuin viettämään elokuvailtaa hyvästä ruoasta nauttien.
  Tuo ystäväsi tai perheesi Il Gabbianoon ja valmistaudu nauttimaan.

 • Jesper Junior »

  Jesper JUNIOR – suomalainen lastenvaateliikeketju
  Jesper Junior on vuonna 1981 perustettu suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju. Myymälöitämme on tällä hetkellä 15 ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Hyvinkäällä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Lempäälässä, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa sekä Raisiossa.

  Keskeinen ajatus Jesper Juniorin toiminnassa on, että lapset ovat lapsia, ja vaatteiden tulee olla lasten maailmaan sopivia. Tärkeintä on, että ne ovat:
  - turvallisia käyttää
  - mukavia päällä
  -...

   

   

   

    

     

      

 • KappAhl »

  Tervetuloa KappAhliin! Meiltä löydät muotia, joka sekä tuntuu hyvältä että näyttää hyvältä. Tarjoamme laadukkaita ja hyvin istuvia vaatteita naisille, lapsille ja miehille. KappAhlista löydät muodikkaita ja hintansa arvoisia vaatteita kaikkiin tilanteisiin - sekä arkeen että juhlaan.

  Palvelemme koko perhettä, meillä on vaatteita, asusteita, alus- ja yöasuja sekä uima-asuja naisille, lapsille ja miehille.

  Ympäristö on meille tärkeä asia. Siksi panostamme siihen, että vaatteemme olisivat niin kestävästi valmistettu kuin mahdollista ja että ne tuntuisivat hyviltä pitkään....

  .

   

   

 • Kung Food Panda »

  Herkullista Kiinalaista pikaruokaa. Ota mukaan tai syö paikan päällä. Voit valita ateriasi kymmenestä eri pääruoasta ja neljästä eri lisukkeesta.

 • Lapsiparkki »

  Sellossa on aina perjantaisin ja lauantaisin ilmainen lapsiparkki, "Jellonaparkki".

  Jellonaparkki on avoinna perjantaisin klo 15-19 ja lauantaisin klo 10-17. Palvelu on tarkoitettu 3-7 -vuotiaille lapsille ja hoitoaika on tunnin kerrallaan. 

  Jellonaparkki sijaitsee kauppakeskuksen 3. kerroksessa, Partioaitan ja Stadiumin välissä. 

  Huoltaja voi myös jäädä lapsen kanssa leikkimään! 
  Lapsiparkin pienet asiakkaat puemme turvallisuussyistä omiin Jellonaliiveihin.

  Huomioithan, että pitkäperjantaina 19.4.2019 palvelemme poikkeuksellisesti klo 12-17.

 • Lasten kappeli Arkki »

  Lasten kappeli sijaitsee Leppävaarassa Sellossa Ratsutorin reunalla olevassa liike- ja asuintalossa. Se on paikka, jossa lapset voivat ihmetellä Taivaan Isän luomistekoja. Arkissa istutaan pehmoisilla penkeillä, lauletaan, kuunnellaan Raamatun kertomuksia ja jutellaan niistä.

  Kappelissa on 80 lapsen kirkkosali sekä monitoimitila. Arkki on suunniteltu nimenomaan lapsille: kirkonpenkit ovat pieniä, värit pehmeitä ja lämpimiä. Materiaaleissa on pyritty luonnonläheisyyteen. Kirkkosali on sijoitettu muutamaa askelta muita tiloja alemmaksi: arjesta laskeudutaan pyhään....

 • Lime Leaf »

  Lounas-buffet
  Seisova pöytä
  Arkisin: 11-15
  La-Su: 12-18

  Joka päivä vaihtuvat ruokalajit.

  Thaimaalainen ja malesialainen ravintola.

 • Marian Konditoria »

  Marian leipomomyymälä sijaitsee Sellon kirjaston vieressä. Tilavassa myymälässämme tarjolla kahvin ja leivosten ja jäätelövalikoiman lisäksi päivittäin vaihtuva lounaskeitto. Meiltä saat myös ihanaa ja tuoretta Lähileipää.

  Leipomonmyymälästä voit tilata makeat ja suolaiset kakut kaikkiin kodin tai työpaikan tapahtumiin. Lisäksi myymme yrityksille tilaustarjoulua. Kysykää ihmeessä lisää!

 • Mövenpick »

 • Musiikkiopisto Juvenalia »

  Musiikkiopisto Juvenalia antaa musiikinopetusta lapsille ja nuorille sekä järjestää konsertteja ja musiikkitilaisuuksia kaikille musiikin ystäville.

 • Musti ja Mirri »

  Musti ja Mirri on iloisesti palveleva lemmikkitarvikkeiden erikoisliike. Nelijalkainen ystäväsi on meille tärkeä. Tarvitsit sitten laadukasta ruokaa, kuivikkeita tai apua eläimelliseen arkeen, olet tervetullut asiakkaaksemme. Meille voit ottaa myös lemmikkisi mukaan asioimaan!

  Liikkeemme sijaitsee aivan kirjastoa vastapäätä.

 • Polarn O. Pyret »

  Polarn O. Pyret on Ruotsin johtava lastenvaateketju, joka on perustamisvuodestaan 1976 saakka valmistanut persoonallisia, kestäviä ja monikäyttöisiä lastenvaatteita kaikenikäisille lapsille, kokoon 152 cm asti.

  Vaatesuunnittelumme lähtökohtana on aina ollut -ja tulee aina olemaan- lasten paras. Valmistamme ajankohtaisia ja kestäviä lastenvaatteita, joiden mallit, materiaalit ja ominaisuudet sopivat kaikenlaisiin leikkeihin niin sisällä kuin ulkona. Vaatteita, jotka kestävät niin hyvinä, että ne voi antaa eteenpäin, kun ne jäävät pieniksi. Pidämme huolta myös siitä, että tuotteidemme...

  Polarn O. Pyret startade år 1976 med en tydlig mission; att göra kläder som låter barn vara barn.

  Vi gör kläder som utgår barnens bästa. Kläder med passform som passar alla barn, och med kvalitet att ärvas vidare. Det betyder att passform, material och konstruktion ska klara vardag, fest och vild protest. Försoningar och födelsedag. Varje dag. Och slutligen lämnas vidare till nästa barn att bära.

  Att vi endast producerar plagg med kvalitet nog att kunna ärvas är inte bara det bästa för barnet, det är också bra för miljön. Miljöarbete och socialat ansvar har alltid varit en...

 • Rax buffet »

  Rax Buffet -ketju on toiminut buffet -periaatteella jo vuodesta 1994. Tänä päivänä  Rax buffetteja on 25 ravintolaa ympäri Suomen.

  Rax on yhtä kuin helppo, nopea ja vaivaton ratkaisu ongelmaan nimeltä nälkä. Ravintolassa nälkä lähtee syömällä yli 40 ruokalajin valikoimasta. Noutopöydän antimista loihdit itsellesi juuri sellaisen lautasmallin kuin mielesi tekee. Erilaisten ruokavalioiden ystävät ruokailevat helposti saman pöydän ääressä, sillä olemme huomioineet niin sekaruokavaliota noudattavien kuin vegaanien hartaimmatkin ruokatoiveet. Jos nälkä ja kiire ovat yhtä kovia, pakkaat...

 • Royal Peacock »

  Royal Peacock on uuden aikakauden tasokas intialainen ja nepalilainen ruokaravintola, jonka tyyppistä ei Suomessa ole ennen koettu. Idea ravintolasta syntyi ravintolan perustajien, kahden intialaisen herrasmiehen, kierrellessä Eurooppaa ja ruokaillessaan matkallaan tasokkaissa intialaisissa ravintoloissa. He kokivat, että myös Suomeen tarvitaan korkeatasoinen ja tunnelmaa henkivä intialainen ravintola ja ryhtyivät toimiin.

  Aitoja makuja hyvistä raaka-aineista, välittävää ja osaavaa palvelua, omalla reseptillä valmistettua olutta ja laadukkaita viinejä tunnelmallisessa miljöössä....

  Royal Peacock is a fresh new Indian & Nepalese style restaurant that has never been seen in Finland before. The idea originates from the two Indian founder who enjoyed the taste and ambience of Indian restaurants during their journeys in many countries in Europe. This spawned the desire to create a high quality Indian food restaurant in Finland.
  Genuine tastes from high quality raw materials, passionate and knowledgeable service, beer brewed from own recipe and high quality wines in an atmospheric setting. The menu consists of the founder’s own Indian cuisine favourites and the...

 • Ruohonjuuri »

  Elinvoimaa elämääsi - helposti ja herkullisesti Ruohonjuuresta. Luomuruokaa, superfoodeja, terveystuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Tule Sinäkin valloittumaan valikoimastamme - meillä palvellaan hymyssä suin!

    

    

    

 • Saffron »

  Ravintola Saffron Sellon katutasossa tarjoaa autenttisia intialaista ruokaa, tervetuloa herkuttelemaan!

 • Salaattiasema »

  Salaattiasemalta löydät maistuvat salaatit, salaattirullat, keitot, vastapuristetetut täysmehut ja tuorepuurot. Kaikki tehdään paikanpäällä laadukkaista raaka-aineista.

  Laatu, maku ja terveellisyys ovat meille sydämen asia. Suosimme paikallisia tuottajia ja seuraamme satokautta, jolla takaamme vaihtuvat ja laadukkaat maut sesongin mukaan.

 • Salon Klipsi »

  Tyylisi mukaista hiusmuotoilua!

  Tarjoamme hiuksillesi yksilöllistä muotoilua, taidolla ja tunteella. Salon Klipsi on koko perheen parturi-kampaamo, joka tarjoaa ajankohtaisimmat trendit hiusmuotoilussa ja hiustenhoidossa.Meiltä saat S-etukortilla bonusta!

  Tuttujen parturi-kampaamopalveluiden lisäksi teemme ripsien ja kulmien käsittelyitä sekä  hiustenpidennyksiä. Lisää tietoa www.salonklipsi.fi

  Arkisin klo 13-15.00 välillä -15% alennusta kaikista palveluistamme! Vihreän valon vilkkuessa...

 • Skidi »

  Skidi on värikäs ja iloinen lastenvaateliike täynnä käytännöllisiä, laadukkaita ja, ennen kaikkea värikkäitä ja hyvin istuvia lastenvaatteita. Päämerkkimme on ruotsalainen vaatemerkki Villervalla, ja lisäksi on tarjolla mm. Reiman valikoimaa. Meiltä löytyy myös laaja valikoima Elodie Details:n trendikkäitä lastentarvikkeita sekä SkipHopin värikkäitä laukkuja ja tarvikkeita. Valikoimassamme on sekä sisä- että ulkovaatetta ja kokohaarukka on 44-152.

 • Smokers »

  Tervetuloa herkuttelemaan Vapaa-ajankeskuksen 2. kerrokseen!

 • Spicy »

  Spicy on multicuisine-ravintola, joka on erikoistunut meksikolaiseen ja intialaiseen pikaruokaan. Paras ravintola pääkaupunkiseudulla erikoistunut pizzat, burritos, sizzlers ja kababs.

  Spicy är en multicuisine restaurang som specialiserar sig på mexikansk och indisk snabbmat. Den bästa restaurangen i storstadsområdet specialiserar sig på pizza, burritos, sizzlers och kababs.

  Spicy is multicuisine restaurant specialized in Mexican and Indian fast food. The best restaurant in capital area specialised in pizzas, burritos, sizzlers and kababs.

  Spicy - это многоязычный ресторан, специализирующийся на фаст-фуде в Мексике и Индии. Лучший ресторан в мегаполисе специализируется на пицце, буррито, шипучках и кабабах.

 • Studio Omena »

  Studio Omena on täyden palvelun muotokuvaamo.

  Otamme suloiset vauva- ja taaperokuvat, sekä nuorten rippi-, valmistujais- ja YO-kuvat. Tallennamme myös muistoiksi kuvat perheestä tai vaikkapa koko suvusta! Ikuistamme ainutlaatuiset hääkuvat, myös kirkossa ja juhlapaikalla. Ja kun tarvitset CV:n nurkkaan edustavan kuvan itsestäsi, me toteutamme sen.

  Saat meiltä myös viralliset passikuvat jopa odottaessa - joko paperiset kuvat heti mukaan tai suoraan sähköisesti Poliisin lupapalvelimelle toimitettuna. Tai sekä että!

  Tervetuloa! Kuvassa nähdään!

 • Suomalainen Kirjakauppa »

  Tervetuloa upeaan uusittuun Suomalaiseen Kirjakauppaan!

  Sellon Suomalainen Kirjakauppa sijaitsee katutasossa kauppakeskuksen keskiosassa. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme kirjoja, askartelutuotteita ja toimistotarvikkeita. Myymälässämme palvelee iloinen ja ystävällinen henkilökunta, joka tarjoaa parhaat lukuvinkit itselle ja lahjaksi.

  Suomalainen Kirjakauppa on elämyksellinen, iloisesti ja aktiivisesti palveleva monikanavainen kirjakauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tuotteita oppimiseen, itsensä kehittämiseen ja vapaa-aikaan.
   ...

 • Terveystalo »

  Terveystalo Sello on täyden palvelun lääkäriasema. Saman katon alta löydät yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä laboratorio-, röntgen-, ultraäänitutkimukset sekä laajat toimenpidepalvelut. Lisäksi olemme Terveystalon yksi rokotusasemista.

   

  Lataa puhelimeen Oma terveys ja terveytesi on missa käsissäsi.

  www.terveystalo.com/omaterveys

   

  www.terveystalo.com

  ...

 • Vauvatalo Johanna »

  Lastentarvikkeiden erikoisliike. Myymälässä laaja valikoima lastenvaunuja, -rattaita, -ratastarvikkeita, -turvaistuimia, -hoitotarvikkeita sekä leluja. Laadukkaat tuotteet, tunnetut tuotemerkit, asiantunteva palvelu - pienten puolesta, Vauvatalo Johanna!

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä