United Gypsies Brewery aukeaa Sellon Viaporintorin kesäterassille 1.6. klo 11!

United Gypsies Breweryn tarina sai alkunsa yhteisestä intohimostamme oluiden tuottamiseen - sekä tietenkin niistä nauttimiseen. Jokainen oluemme kertoo oman tarinansa, jossa yhdistyvät maailmanlaajuiset inspiraatiot ja paikalliset perinteet, tuoden esiin monimuotoisen ja mieleenpainuvan makuelämyksen. 

Valikoimamme on laaja, kattaen jatkuvasti yli 30 erilaista olutta, joista suurta osaa pääset maistamaan myös kesäterassilla. Valikoimastamme löytyykin siten juoma jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Oluen lisäksi teemme siideriä lohjalaisista omenoista, sekä maustamme sitä paikallisilla raaka-aineilla, kuten saskatoon-marjoilla.

Toiminnassamme on aktiivisesti mukana myös useita kiertolaispanimoita, joille olemme tarjonneet kodin jo toimintamme alusta lähtien. Kullakin kiertolaistekijällä on oma filosofiansa, johon pääset perehtymään heidän juomiansa maistelemalla. Kiertolaistekijöiltä on tarjolla myös hunajaviiniä!

Kaikki pisteellämme myynnissä olevat alkoholipitoiset juomat on tehty panimossamme Lohjalla. Tervetuloa siis perehtymään suomalaiseen pienpanimo-osaamiseen ja kokemaan se ainutlaatuinen ilmapiiri, joka syntyy, kun ihmiset kokoontuvat yhteen nauttimaan uniikkeja oluita.

United Gypsies Brewery Viaporintorin terassi Espoo

Suljettu tänään

Aukioloajat

Ma-Su Suljettu

Yhteystiedot

Sijainti
Viaporintori

Sijainti kauppakeskuksessa