sellorekry

Tervetuloa rekrytointitapahtuma Sellorekryyn Sellonaukiolle ke 20.9. klo 11-15

Tervetuloa Sellorekry-tapahtumaan ke 20.9. klo 11–15 Kauppakeskus Selloon!

Miltä kuulostaisi työskennellä Sellossa? Sellorekry-tapahtumassa voit hakea valittuihin Sellon liikkeisiin töihin, saada palautetta hakemuksistasi CV-neuvontapisteellä ja kuvauttaa itsesi CV-kuvauspisteellä klo 11-15 välisenä aikana. Tapahtuma järjestetään Sellossa Sellonaukiolla, ensimmäisessä kerroksessa. 

Työntekijöitä on rekrytoimassa laaja kattaus Sellon liikkeitä. Ravintola Base hakee kokkeja ja tarjoilijoita, Halonen myyjiä, Securitas järjestyksenvalvojia ja tapahtumanjärjestäjä Kids Factory työntekijöitä Sellon lapsiparkkiin Jellonaparkkiin ja Sellon tapahtumiin. Liikkeiden edustajat ovat paikalla kertomassa avoimista työpaikoistaan ja millaisia työntekijöitä he etsivät. Kannattaa siis rohkeasti tulla juttelemaan Sellon liikkeiden kanssa! 

CV-neuvontaan kannattaa tulla mielestäsi valmiin CV:n kanssa. Ammattilaiset antavat vinkkejä ja ehdotuksia hakemuksiisi, jolla erotut varmasti muiden joukosta. CV-kuvaukseen kannattaa valita päälle jotain vaaleaa ja ajatonta, esimerkiksi valkoinen kauluspaita toimii loistavasti.

Sellorekry on TE-toimiston ja Työlisyys Espoon kanssa yhteistyössä järjestetty rekrytointitapahtuma kaikille työnhakijoille. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan kuulemaan Sellossa tarjolla olevista työpaikoista. Lämpimästi tervetuloa kaikki työnhakijat!