sellorekry

Tervetuloa Sellorekryyn Sellonaukiolle ti 31.1. klo 11-15

Tervetuloa Sellorekry-tapahtumaan ti 31.1. klo 11–15 Kauppakeskus Selloon!

Miltä kuulostaisi työskennellä Sellossa? Sellorekry-tapahtumassa voit hakea valittuihin Sellon liikkeisiin töihin, saada palautetta hakemuksistasi CV-neuvontapisteellä ja kuvauttaa itsesi CV-kuvauspisteellä klo 11-15 välisenä aikana. Tapahtuma järjestetään Sellossa Sellonaukiolla, ensimmäisessä kerroksessa. 

Työntekijöitä on rekrytoimassa laaja kattaus Sellon liikkeitä. Ravintola Base hakee tarjoilijoita, Cutters etsii parturi-kampaajia ja Power, Life ja Tempur rautaisia myynnin ammattilaisia. Liikkeiden edustajat ovat paikalla kertomassa avoimista työpaikoistaan ja millaisia työntekijöitä he etsivät. Kannattaa siis rohkeasti tulla juttelemaan kiinnostavien paikkojen kanssa. 

CV-neuvontaan kannattaa tulla mielestäsi valmiin CV:n kanssa. Ammattilaiset antavat vinkkejä ja ehdotuksia hakemuksiisi, jolla erotut varmasti muiden joukosta. CV-kuvaukseen kannattaa valita päälle jotain vaaleaa ja ajatonta, esimerkiksi valkoinen kauluspaita toimii loistavasti.

Omnian Uraohjauksessa saat apua 

Sellorekry on TE-toimiston ja Espoon kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetty rekrytointitapahtuma kaikille työnhakijoille. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan kuulemaan Sellossa tarjolla olevista työpaikoista. Lämpimästi tervetuloa kaikki työnhakijat!