Valikko
Aukioloajat
Marketit 7-22/23
Erikoisliikkeet 10-21
Vapaa-ajankeskus 7.45-24

Ystävänpäivä 2019

Vuoden ruusunpunaisin päivä koittaa taas torstaina 14.2. ja on aika viettää aikaa rakkaiden ja ystävien kanssa. Olemme koonneet tälle sivulle liikkeidemme parhaat vinkit, joilla voit muistaa ja yllättää ystäväsi. Muistathan, että Sellon lukuisat ravintolat ja viihdepalvelut palvelevat myös ystävänpäivänä 14.2. Miltä kuulostaisi herkullinen illallinen tai rento leffailta parhaiden kavereiden seurassa? Entäpä hemmotteluhetki kauneushoitolassa tai kampaamossa parhaan ystäväsi kanssa? Mitä ikinä keksitkään, löydät sen takuulla Sellosta!

Nappaa ystävänpäivänä Sellonaukiolta ilmapallo mukaasi ja ilahduta sillä ystävääsi. Postaa kuva pallosi matkasta Instagramissa #kauppakeskussello ja olet mukana 50€:n Sellon lahjakortin arvonnssa. Lahjakortti on voimassa vuoden ja toimii lähes kaikissa 170 liikkeestämme.

Tutustu tarjouksiin ja etuihin ja anna Sellon tehdä ystävänpäivästäsi täydellinen!

Sellonaukion ystävänpäivän ohjelma:

alk. klo 8.30      Merkonomiopiskelijat jakavat ilmapalloja asiakkaille
klo 10.30           Frendship in Motion -tanssiopiskelijat esiintyvät
klo 11-11.30      Lauluja rakkaudesta ja ystävyydestä - muusikko-opiskelijat esiintyvät
klo 12-13          Oneiros Resort -tanssiesitys, läsnäoloa ja improvisaatiota hyödyntävä yhteisöllinen tanssin ja musiikin tila
klo 13-13.30     Lauluja rakkaudesta ja ystävyydestä - muusikko-opiskelijat esiintyvät

Live-pajalla luvassa osallistavaa ohjelmaa klo 9-13.30. Pajalla askartelemaan Ystävyyden nauhoja ja ystävänpäiväkortteja.

Ystävänpäivän ohjelmasta vastaa Ammattiopisto Liven opiskelijat.

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä