Valikko
Aukioloajat
Marketit 7-21/23
Erikoisliikkeet 10-21
Vapaa-ajankeskus 8.30-24

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä ja rekisterinpitäjän yhteystiedot

Rekisterin nimi:

Kauppakeskus Sello

Yrityksen nimi:

Kauppakeskus Sellon Yrittäjäyhdistys ry

Yrityksen postiosoite:

Leppävaarankatu 3-9

Yrityksen postinumero:

02600

Yrityksen postitoimipaikka:

Espoo

Yrityksen Y-tunnus:

1824013-3

Sähköposti rekisterikyselyille:

sanna.kouvalainen@sello.fi

 

2. Rekisteriasioita käsittelevän henkilön yhteystiedot

Nimi:

Sanna Kouvalainen

Sähköposti:

sanna.kouvalainen@sello.fi

Puhelinnumero, josta tavoittaa arkisin:

010 424 6700

 

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään Kauppakeskus Sellon toimesta asiakkaiden asiakassuhteen hoitamista, palvelujen toimittamista, palveluiden ylläpitämistä, suoramarkkinointia, etämyyntiä sekä asiakasyhteydenottoja varten. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja kauppakeskuksen palveluiden kehittämiseen.

 

4. Rekisteröitävät henkilöt, ryhmät ja näihin liittyvät tiedot ja tietoryhmät

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään Sellon asiakkaista, jotka luovuttavat henkilötietojaan rekisteröinnin yhteydessä internetpalvelussa, tekstiviestein tai muulla tavalla.

Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkailta itseltään kerättävät tiedot. Tietoja kerätään asiakkailta käyttäjäksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä. Henkilötietoja voidaan kerätä Sellon internetsivustojen välityksellä sekä sähköisessä tai ei-sähköisessä muodossa olevilla lomakkeilla (esimerkiksi palaute- ja tilauslomakkeilla) ja puhelimitse. Henkilötietojen päivittämiseen voidaan käyttää myös Väestötietojärjestelmää sekä markkinointikohderyhmän muodostamiseksi edellisen lisäksi myös Ajoneuvotietojärjestelmää tai muuta yleistä rekisteriä. Asiakkaista voidaan tallentaa nimi ja syntymäaika, osoite, puhelin- ja sähköpostitiedot, matkapuhelinoperaattoritiedot, matkapuhelinmallitiedot, tieto ammatista, tunnistetiedot kuten salasana ja käyttäjätunnus, palvelun käytön päättymistiedot sekä kiinnostustiedot markkinoinnin profilointiin sekä mahdolliset suoramarkkinointikiellot.

Rekisteriin tallennetaan tieto siitä, montako suoramarkkinointiviestiä käyttäjä palvelusta haluaa (per viikko, lähtökohtaisesti 1 markkinointiviesti per kanava) GSM-numeroonsa ja sähköpostiinsa, haluaako käyttäjä paikannusperusteisia viestejä sekä haluaako käyttäjä osallistua tutkimuksiin.

 

5. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmansille Euroopan Unionin alueella sijaitseville tahoille kuten esimerkiksi Sellon yhteistyökumppaneille, asiakkaan mahdollisesti tilaamia palveluja tuottaville yhtiöille sekä viranomaisille. Tietoja voidaan luovuttaa tavaroiden ja palveluiden toimittamista varten tai Sellon ja asiakkaan välisen sopimuksen toteuttamiseksi sekä suoramarkkinointiin ja etämyyntiin. Henkilötietoja ei luovuteta ilman asianosaisen nimenomaista suostumusta kolmansille osapuolille muutoin kuin edellä mainitussa tarkoituksessa, ellei lainsäädännöstä muuta johdu.

Tilastollisia palvelun käyttötietoja ja asiakastietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille sellaisessa muodossa, jossa niistä ei voida tunnistaa palvelun yksittäisiä käyttäjiä taikka käyttäjien henkilökohtaisia käyttötietoja, asiakastietoja tai henkilötietoja.

 

6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Palvelun asiakasrekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena rekisterin ylläpitäjän tai tämän valtuuttaman tahon toimesta. Tietojärjestelmä on suojattu käyttäen asianmukaisia teknisiä suojauksia ulkoisia tietomurtoja vastaan. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

 

7. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus rekisteröityjen tietojensa tarkistamiseen sekä oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten.

Asiakkaalla on oikeus pyynnöstä saada tarkastettavakseen häntä koskevat, sähköisesti tallennetut tiedot. Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta siitä aiheutuvan kohtuullisen, välittömät kustannukset kattavan korvauksen, jos siitä, kun asiakas on edellisen kerran saanut hänestä rekisteriin tallennetut tiedot tarkastettavakseen, on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi.

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä