Valikko
Aukioloajat
Marketit ark. 7-22/23
Erikoisliikkeet ark. 10-21
Vapaa-ajankeskus 8.30-24

Belizia

Belizia

Belizia on suomalainen perheyritys,jonka ensimmäinen liike perustettiin vuonna 2001, mutta omistajien historia laukkualalla juontaa juurensa yli 20 vuoden päähän. Tätä vuosikymmenten aikana kertynyttä ammattitaitoa hyödynnämme Belizian jatkuvasti uusiutuvien laukku-ja käsinemallistojen kehittämisessä, hankinnassa ja valinnassa.

Belizian valikoimissa on huippumerkkejä ja näiltä tarkoin valituilta merkeiltä löytyy tuotteita, jotka edustavat laatua,muotia ja yksilöllisyyttä.

Matkalaukkuvalikoimaan kuuluvat Rimowa, Samsonite ja Delsey.Salkkuja ja pc-laukkuja löytyy Picard, Piquadro ja Castelijnen Beerens. Nämä huippumerkit vain Beliziasta. Yksilöllisiä naisten ja miesten laukkuja Picard, Cromia, Piquadro ja Spikes Sparrow.Laadukkaat käsinemerkit Sauso, Karma Gloves ja Roeckl. Mutkan ja Sajacon käsineet kuuluvat myös valikoimaamme. Meiltä löydät myös hyvän valikoiman lompakoita Picard, Cromia, Piquadro, Secrid ja Eriksson. Reppuja, olkalaukkuja ja matkakasseja rennompaan menoon edustaa Samsonite, Eastpak, Kipling, Dickies ja Björn Borg. Valikoimassamme myös laadukkaat Knirps sateenvarjot ja Bisetti. Laaja valikoima matkailutarvikkeita Samsonitelta.

Valikoimastamme saat hyviä yhteensopivia sarjoja ja kokonaisuuksia .

Belizia on palvelumyymälä, joka haluaa antaa Asiakkaalleen hyvän mielen pitkäksi aikaa. Nyt saat saman laadukkaan palvelun myös www.belizia.fi verkkokaupasta.

Tarjoukset

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä