terde

Terdetuloa Sellon Kesäterassille!

Terdetuloa Sellon Kesäterassille – Espoon suurimpaan kisakatsomoon!

Sellon Kesäterassi on avoinna läpi kesän 31.8. asti joka päivä klo 11-22. Tänä kesänä olemme panostaneet urheilun ystävien ja perheiden viihtyvyyteen ja tarjoamme monipuolista tekemistä kaiken ikäisille.

Ohjelmaa läpi kesän

Sellon Kesäterassilla esiintyy tunnettuja artisteja ja esiintyjiä muun muassa avajaisissa, juhannuksena ja kesän päättäjäisissä. Myös lapsille suunnattua ohjelmaa kesän aikana. Ohjelman näet alta.

Espoon suurin kisakatsomo 

Koe urheilun huumaa Espoon suurimmassa kisakatsomossa! Meillä voit seurata kaikki kesän tärkeimmät ottelut ja kisat isolta screeniltä yhdessä muiden urheilun ystävien kanssa. Tunnelma on taattu ja jokainen ottelu on elämys.

Lasten leikkipaikka

Perheen pienimmille on tarjolla viihtyisä ja turvallinen leikkipaikka, jossa lapset voivat leikkiä ja tutustua uusiin kavereihin samalla kun aikuiset nauttivat terassin tarjonnasta. Meillä viihtyy koko perhe!

Ikärajaton terassialue

Sellon Kesäterassi on ikärajaton, joten voit tulla nauttimaan kesäpäivästä koko perheen voimin. Meillä kaikki ovat tervetulleita!

Maukasta ruokaa ja juomaa

Sellon Kesäterassilta löytyy maistuvaa ruokaa ja virkistäviä juomia, jotka kruunaavat kesäpäivän. Terassialue koostuu yhteisestä anniskelualueesta, joten jokainen seurueesta voi valita mieleisensä ruoat ja juomat terassin eri konteista.

Terdellä tänä kesänä herkulliset annokset tarjoilee ravintola Happy Time. Kesän raikkaimmat juomat jokaiseen makuun löytyvät Gallows Birdiltä ja kesän ykkösherkku on tietenkin jäätelö, ja sitä terassilla tarjoaa Helsingin Jäätelötehdas!

Helppo tulla, helppo viihtyä

Sellon Kesäterassi sijaitsee ylätasanteella, Viaporintorilla, Sellon kauppakeskuksen ja kirjaston välissä. Paikalle pääsee kätevästi niin Ratsukadulta, Leppävaarankadulta kuin Sellon kauppakeskuksen 2. kerroksesta. Terassialue on savuton ja tupakointipaikat löytyvät alueen läheisyydestä. WC-tilat löytyvät Viaporintorin laidalta, ravintola Fuku Supremen vierestä sekä Vapaa-ajankeskuksesta.

Tältä sivulta näet aina tulevat tapahtumat ja voit tutustua Sellon Kesäterassin toimijoihin. Terassialueen tapahtumat ja ohjelmat tarjoavat viihdettä koko perheelle.

Terdetuloa viihtymään koko perheen voimin Sellon Kesäterassille! Nauti kesästä kanssamme – joka päivä klo 11-22, säävarauksella.

Sellon Kesäterassi – Espoon paras paikka kesän viettoon!

TULEVAT TAPAHTUMAT

 

  • Kaikki jalkapallon EM-kisat, jotka alkavat klo 16 ja 19, näytetään Sellon Kesäterassin jättinäytöllä. Neljännesvälieristä alkaen myös klo 22 alkavat ottelut. Terdetuloa! 

Pe 21.6.

La 22.6.

 

TUTUSTU TERASSIN OHJELMAAN JA TOIMIJOIHIN