Avoimet työpaikat

Sellon avoimet työpaikat

Kiinnostaisiko työskentely kauppakeskus Sellossa? Tutustu Sellon liikkeiden avoimiin työpaikkoihin ja hae joukkoomme! Hakuohjeet ja lisätiedot löytyvät liikekohtaisesta työpaikkailmoituksesta.

Etsimme määräaikaista myyjä GERRY WEBERILLE 20h/vko

Gerry Weber myy laadukkaita naisten vaatteita ja tarjoamme aikuiselle naiselle asiantuntevaa palvelua kansainvälisen muodin parissa. 

Haemme nyt Sellon myymäläämme myyjää ja tarjoamme 20h/vko määräajalle 1.11.2023 - 30.3.2024.

Haemme joukkoomme iloista, toiset huomioon ottavaa tiimipelaajaa. Olet positiivisella energialla ladattu, innostut ihmisten kanssa olemisesta ja ennen kaikkea nautit myyntityöstä. Ammattitaitoinen asiakakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää. Lisäksi olet kiinnostunut muodista ja omaat visuaalista silmää.

Haku päättyy:
Katso työpaikkailmoitus

Sellon apteekki (Espoon 10 apteekki) etsii kosmetologia

Tunnetko apteekeissa myytävää kosmetiikkaa tai oletko toiminut kosmetologina apteekissa? Siinä tapauksessa voisit olla etsimämme ammattilainen työskentelemään apteekkimme kosmetiikkamyynnistä vastaavana henkilönä.  

Meillä voit valita säännöllisen työajan tai tehdä myös vaihtelevia työvuoroja, toiveittesi mukaan. Työpaikkaetuna ovat lounassetelit ja erinomainen työyhteisö.  

 

Katso työpaikkailmoitus