Prisma Sello on kahdessa kerroksessa palveleva, perinteikäs hypermarket Leppävaarassa, kauppakeskus Sellon yhteydessä. Ensimmäisessä kerroksessa on monipuolinen päivittäistavaraosasto sekä lisäksi kukat, kirjat, kortit, lelut sekä kattamisen ja ruuanvalmistuksen tuotteet. Toisesta kerroksesta löytyy monipuolinen valikoima sportin, viihde-elektroniikan, rakentamisen ja remontoinnin tuotteita sekä kodinkoneita ja valaisimia. Siellä ovat myös kodintekstiilin ja pukeutumisen osastot.

Prisma Sello tarjoaa laajat valikoimat päivittäistavaratuotteita. Ruokatorilta löytyvät monipuoliset ratkaisut niin arjen kuin viikonlopunkin herkutteluhetkiin. Ruokatorilla palvelee Riitan Herkun juustopiste. Ruokatorin yhteydestä löytyvät myös Sushi Daily kioski ja salaattibaari. Ruokatori palvelee kaikkina viikonpäivinä 7-21. 

Fazer leipomo leipoo paikan päällä tuoretta leipää joka päivä. Kakkuja sekä erilaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia voi tilata vaikkapa perhe- tai yritysjuhliin. Lisätietoja tilausvalikoimasta saa henkilökunnalta. Leipomon sisäänkäynnin vieressä on automaatti, josta saa mukaan kaikki kuumat juomat (kahvi, tee, kaakao) 1 eurolla.

Prisman infopisteestä löytyvät tutut palvelut, kuten Veikkaus- ja Toto-pelipisteet, RAY:n pelit, HSL:n matkakorttien latauspiste, Tax Free-palvelut sekä postimerkit. Uudessa S-pankkipisteessä Prisman 2.kerroksessa hoituvat niin tiliasiointi, kortit kuin asiakasomistaja-asiatkin. S-pankki palvelee ma-pe klo 9-20, lauantaisin 9-18, sunnuntaisin ja juhlapyhinä S-pankki on suljettu. Uudenvuoden aattona 31.12. S-pankki on avoinna 9-18.

Tervetuloa ostoksille!

Prisma Espoo

Avoinna tänään 06-00

Aukioloajat

Ma-Su 06-00

Haluamme rauhoittaa klo 6-8 riskiryhmien asiointiin. Kiitos huomaavaisuudestanne. 

Yhteystiedot

Puhelin
010 76 68100
Sijainti
1.krs. hyperaula