Prisma Sello on kahdessa kerroksessa palveleva, perinteikäs hypermarket Leppävaarassa, kauppakeskus Sellon yhteydessä. Ensimmäisessä kerroksessa on monipuolinen päivittäistavaraosasto sekä lisäksi kukat, kirjat, kortit, lelut sekä kattamisen ja ruuanvalmistuksen tuotteet. Toisesta kerroksesta löytyy monipuolinen valikoima sportin, viihde-elektroniikan, rakentamisen ja remontoinnin tuotteita sekä kodinkoneita ja valaisimia. Siellä ovat myös kodintekstiilin ja pukeutumisen osastot.

Prisma Sello tarjoaa laajat valikoimat päivittäistavaratuotteita. Ruokatorilta löytyvät monipuoliset ratkaisut niin arjen kuin viikonlopunkin herkutteluhetkiin, esimerkiksi itse valmistetut täytetyt patongit ja pizzat. Ruokatorin yhteydestä löytyvät myös Sushi Daily kioski ja salaattibaari. Ruokatori palvelee ma-la 7-21 ja su 7-20. Fazer leipomo leipoo paikan päällä tuoretta leipää joka päivä. Kakkuja sekä erilaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia voi tilata vaikkapa perhe- tai yritysjuhliin. Lisätietoja tilausvalikoimasta saa henkilökunnalta. Leipomon sisäänkäynnin vieressä on automaatti, josta saa mukaan kaikki kuumat juomat (kahvi, tee, kaakao) 1 eurolla.

Prisman infopisteestä löytyvät tutut palvelut, kuten Veikkaus- ja Toto-pelipisteet, HSL:n matkakorttien latauspiste, Tax Free-palvelut sekä postimerkit. Uudessa S-pankkipisteessä Prisman 2.kerroksessa hoituvat niin tiliasiointi, kortit kuin asiakasomistaja-asiatkin. S-pankki palvelee ma-pe klo 9-20, lauantaisin 9-18, sunnuntaisin ja juhlapyhinä S-pankki on suljettu. 

Ruoan verkkokauppa

Prisma on valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit tilata ostoksesi noudettavaksi noutopisteeltä tai suoraan kotiovelle. Noutopisteen löydät parkkihallista pullonpalautuksen vierestä. Valikoimissa on koko Prisma päivittäistavaravalikoima (pl. tupakkatuotteet sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. Voit tilata ruokien lisäksi esimerkiksi kaikki kodin tuotteet samalla kertaa. 

Noutaminen käy erittäin nopeasti. Aja autosi noutopisteen eteen ja ostosreissu vie vain muutaman minuutin. Noutopalvelu on auki seitsemänä päivänä viikossa.

Käyttämällä ruoan verkkokauppaa ohitat jonot ja säästät aikaa. Ruoan verkkokaupan löydät osoitteesta s-kaupat.fi

Tervetuloa ostoksille!

Prisma Espoo

Avoinna tänään 06-00

Aukioloajat

Ma-Su 06-00

Yhteystiedot

Puhelin
010 76 68100
Sijainti
1.krs. hyperaula

Sijainti kauppakeskuksessa