Lounas
Huomaathan, että ravintoloiden asiakastilat ovat suljettuna, mutta voit noutaa take away -lounaat turvallisesti mukaan, tai tilata suoraan kotiovelle!
Maanantai 12.4.
Tiistai 13.4.
Keskiviikko 14.4.
Torstai 15.4.
Perjantai 16.4.

Take away -lounaat Sellosta

Huomaathan, että Sellon ravintoloiden asiakastilat ovat suljettuina, mutta voit edelleen noutaa lähes kaikista ravintoloistamme lounaan turvallisesti mukaan tai tilata helposti suoraan kotiovelle. 

Sellosta saat Espoon herkullisimmat lounaat ja vaihtoehtoja jokaiseen makuun saman katon alta. Valittavanasi on lähes 40 ravintolaa ja kahvilaa, pikaruoasta A lá Carteen, kotiruoasta aasialaiseen.

Tutustu päivän lounaslistoihin ja astu makujen maailmaan!

Monet Sellon ravintoloista hyödyntävät erilaisia ruuankuljetuspalveluita. Voit noutaa herkulliset take-away -lounaat ja -annokset mukaasi tai tilata ne suoraan kotiovellesi. Myös monet Sellon kahvilat tarjoavat mukaan napattavia vaihtoehtoja. Tutustu esimerkiksi Wolt:n ja Foodora:n kotiinkuljetuspalveluihin. Osa Sellon ravintoloista ja kahviloista kotiinkuljettaa myös itse. Varmistathan toimintatavat suoraan kyseisestä ravintolasta. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin mukaan napattu herkullinen lounas kotisohvalla, tai kevätauringon pilkottaessa vaikka piknikillä!

Katso Sellon koko ravintolatarjonta