sello kulkuyhteydet

Pysäköinti ja kulkuyhteydet

 

Kauppakeskus Sello sijaitsee keskeisellä paikalla, vilkkaan moottori- ja raideliikenteen risteyskohdassa läntisellä pääkaupunkiseudulla. Tervetuloa Selloon, ostoksille ja viihtymään!

Julkinen liikenne

Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa, erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. Kauppakeskus sijaitsee aivan bussiterminaalin ja juna-aseman vieressä. Sello sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä B.
Reittitiedot kauppakeskus Selloon

Bussiterminaali ja juna-asema

Bussiterminaali ja juna-asema sijaitsevat Vanhan Turuntien ja Sellon välissä. Bussiterminaaliin pääsee kauppakeskuksen pohjoisesta päädystä.

 Leppävaaran bussi- ja junaterminaalin lähtölaitureiden sijoittelut.

Ratikalla Selloon

Selloon pääsee nyt myös pikaratikalla numero 15. Pikaratikan pysäkki Leppävaara on aivan kiinni Sellossa eli pääset melkein suoraan astumaan ratikasta mukavasti sisälle Sellon 1. kerrokseen, Ratikkakäytävälle.

Autolla

Autolla Selloon pääsee helposti Turun moottoritietä tai Kehä I ja II pitkin. Seuraa Etelä-Leppävaara - sekä liityntäpysäköinti -opastuksia.

Sellon parkkihalleissa on yhteensä 2 900 parkkipaikkaa, joista osa sijaitsee kauppakeskuksen alla ja osa Sellon kattoparkissa. Pysäköintihallissa on myös paikkoja liikkumisesteisille sekä paikkoja moottoripyörille. Parkkihallissa on tämän lisäksi 15 minuutin paikkoja. Selloparkki on Sellon vieressä oleva pysäköintitalo, minne pääsee ajamaan Hevosenkengästä. Selloparkista pääsee mukavasti kävelemään sisätiloissa Selloon.

Sellossa on kolmen tunnin veloitukseton pysäköinti vuorokaudessa per ajoneuvo. Lue lisää Europarkin-pysäköintijärjestelmästä. Pysäköintihallissa on noin 50 sähköautojen latauspistettä, jotka löytyvät parkkihallista riviltä L. Pikalatauspisteet löytyvät riviltä R. Sellon pysäköintihallin yhteydessä on myös liityntäpysäköintiKauppakeskus Sellon asiakkaat voivat pysäköidä myös Selloparkissa. Liikumisesteisten pysäköintitunnuksella voi hakea lisää veloituksetonta pysäköintiaikaa Sellon turvavalvomosta pysäköintihallin K-riviltä.

Finnkinon, Sellosalin ja Elixian asiakkaille kaksi tuntia ylimääräistä pysäköintiaikaa

Finnkinon, Sellosalin ja Elixian asiakkaat saavat kaksi tuntia lisää maksutonta pysäköintiaikaa. Heidän asiakkaat voivat siis pysäköidä Sellossa viisi tuntia veloituksetta! Kysy lisää maksuttomista lisätunneista Elixian, Sellosalin ja Finnkinon henkilökunnalta. Lunastaaksesi maksuttomat lisätunnit sinulla tulee olla tiedossa autosi rekisteritunnus.

Huomioithan, että pysäköintirajoitukset ovat ajoneuvokohtaisia.

Sellossa on myös GreenMobility 100% sähköisiä yhteiskäyttöautoja. Yhteiskäyttöautot löytyvät Sellon pysäköintihallin L-riviltä. Sovelluksen lataaminen ja rekisteröityminen on täysin ilmaista ja GreenMobility sovellus löytyy kaikista sovelluskaupoista. Maksat vain auton käytöstä. Voit valita ajaa joko normaalilla minuuttihinnalla, lataamalla minuutteja ennakkoon tilillesi tai edullisilla tunti- ja päivä paketeilla. Autojen huolto, pysäköinti, sähkö sekä vakuutukset kuuluvat hintaan. Auton lataaminen matkasi aikana tai päätteeksi on ilmaista kaikilla Helenin sekä Virran latauspisteillä ympäri Suomen. Käytäthän vain auton sisältä löytyvää Helen -latauskorttia.

Pysäköintihallien aukioloajat ja ajo -ohjeet

Sellon alla oleva parkkihalli               
ma-su klo 5.45-00

Sellon alla olevaan parkkihalliin pääsee Leppävaarankadulta ja Ratsukadulta. Parkkihallin ajoneuvojen maksimikorkeus on 2,3 m.

Kattoparkki
ma-pe 7.20-21.30
la 7.20-20.30
su 10.30-18.30
Kattoparkkiin pääsee spiraalista Leppävaarankadulta. Kattoparkin ajoneuvojen maksimikorkeus on 2,7 m.

Selloparkki
ma-su 6.00-00
Selloparkkiin pääsee Hevosenkengän sisäänkäynnistä tai kauppakeskuksen sisältä. Selloparkin ajoneuvojen maksimikorkeus on 2,3 m.

Liityntäpysäköintihalli
Sellon asiakkaiden käytössä arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin. 
Liityntäpysäköintiin pääsee Ratsukadulta tai kauppakeskuksen sisältä. Liityntäpysäköinnin ajoneuvojen maksimikorkeus on 2,2 m.

Korkeammille ajoneuvoille kauppakeskuksen läheisyydessä on esimerkiksi Leppävaarankadulla yksittäisiä ulkoparkkipaikkoja.

Marketaulasta pääsy parkkihalliin päivittäin klo 24 asti. Vapaa-ajankeskuksen käynti parkkihalliin suljetaan n. puoli tuntia viimeisen elokuvan päättymisen jälkeen. 
Parkkihallista pääsee ajamaan ulos aina viimeisen elokuvan loppumiseen asti.

Pyörällä

Kauppakeskus Selloon on helppo tulla myös pyörällä. Pyöräpaikkoja on mm. Asematunnelissa ja ravintola 4Chiefs Saloonin edustalla sekä kirjaston edustalla Viaporintorilla. Kauppakeskuksen läheisyydessä on satoja pyöräpaikkoja ja niitä hallinnoi Espoon kaupunki.

Taksilla

Lähimmät taksitolpat sijaitsevat Leppävaarankadulla, Ratsukujalla ja Läkkisepänkujalla. Taksikeskuksen puhelinnumero on 0100 7300. Sello sijaitsee osoitteessa: Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo.

Taksin noutopisteitä löytyy myös parkkihallista marketaulan sekä Suutarinaulan läheisyydestä sekä GLO Hotel Sellon edustalla. Inva-taksit voivat myös tuoda ja noutaa asiakkaita Viaporintorilta Sellon Apteekin edustalta.

Huoltoliikenne

Sellossa on kaksi huoltopihaa: Huolto 1 ja Huolto 2.

Huolto 1 on tarkoitettu pääasiassa markettien ja Viaporintorilla sijaitsevien liikkeiden huoltoliikennettä varten.
Huoltopihalle ajetaan aseman puolelta Linnatullinkadulta. 

Huolto 2 on  tarkoitettu pääasiassa Sellon erikoiskaupan liikkeitä varten.
Huoltopihalle ajetaan osoitteesta Hevosenkenkä 4, 02600 ESPOO. Hevosenkenkä 4 sijaitsee Kehä 1 päädyssä. 
Sisäänajo on Selloparkki -parkkitalon päädyssä.