Sähköauton lataus

Sähköautojen latauspisteet

Tervetuloa lataamaan autosi Selloon!

Sellossa on noin 50 sähköautojen latauspistettä, jotka löytyvät parkkihallista riviltä L. Pikalatauspisteet löytyvät riviltä R.

Latauspisteet ovat käytettävissä Helenin ja Virran latausverkossa ja niillä voi ladata Virran sovelluksella tai Helen Latauksen lataustunnisteella. Rekisteröidy Helen Latauksen asiakkaaksi täällä. Kytke kaapeli kiinni ja anna auton akun latautua niin täyteen kuin haluat. Latauksen voit lopettaa sovelluksesta kohdassa "Lopeta lataus" tai lataustunnisteella. Lue lisää Helenin sähköautojen lataamisesta täältä. Muistathan, että Sellossa on ilmainen kolmen tunnin pysäköinti! 

Sellossa on myös GreenMobility 100 % sähköisiä yhteiskäyttöautoja. Yhteiskäyttöautot löytyvät Sellon pysäköintihallin L-riviltä. Sovelluksen lataaminen ja rekisteröityminen on täysin ilmaista ja GreenMobility sovellus löytyy kaikista sovelluskaupoista. Maksat vain auton käytöstä. Voit valita ajaa joko normaalilla minuuttihinnalla, lataamalla minuutteja ennakkoon tilillesi tai edullisilla tunti- ja päivä paketeilla. Autojen huolto, pysäköinti, sähkö sekä vakuutukset kuuluvat hintaan. Auton lataaminen matkasi aikana tai päätteeksi on ilmaista kaikilla Helenin sekä Virran latauspisteillä ympäri Suomen. Käytäthän vain auton sisältä löytyvää Helen -latauskorttia.

Turvallista matkaa ja tervetuloa uudelleen ostoksille, viihtymään ja lataamaan!