Tietoja Sellosta

SELLO – ENEMMÄN KUIN OSTOKSILLA

Sello on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja monipuolisimmista kauppakeskuksista. Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Yli 170 liikkeen joukosta löydät kattavan valikoiman niin muodin, sisustuksen, vapaa-ajan kuin hyvinvoinninkin liikkeitä. Shoppailun lomassa voit nauttia lounasta tai päivällistä monipuolisissa ravintoloissa ja päivän päätteeksi hakea päivittäistavarat täyden palvelun marketeista. Sellossa hoidat kätevästi myös pankki-, posti- ja vakuutusasiat.

Sello on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja monipuolisimmista kauppakeskuksista

Tervetuloa viihtymään

Sello on oiva paikka myös kulttuurista kiinnostuneille. Sellosta löydät niin pääkaupunkiseudun vilkkaimman kirjaston kuin huippumodernin kuuden salin elokuvateatterinkin. Musiikista pitävät voivat nauttia konserteista Sellosalissa ja urheilun ystävät kuntoilla kuntosalilla. Sellossa on myös viihdettä: voit pelata biljardia tai keilata keilaviihdekeskuksessa ja juhlia ystävien kera pubeissa tai yökerhossa. Halutessasi voit myös yöpyä Sellon GLO Hotellissa.

Ostoksille ja viihtymään - Sellossa saa viettää aikaa

Selloon on helppo tulla

Selloon on helppo tulla niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin. Kauppakeskus sijaitsee aivan juna-aseman ja bussiterminaalin vieressä. Esimerkiksi Helsingin keskustasta pääset Selloon lähijunalla vain 12 minuutissa. Autolla liikkuvat pääsevät Selloon kätevästi esimerkiksi Kehä ykköstä pitkin. Sellon parkkihallissa ja kattoparkissa on 2 900 ilmaista viiden tunnin parkkipaikkaa.

Sello sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella

Sello pähkinänkuoressa

  • Yli 170 liikettä ja palvelua
  • Yhteispinta-ala 102 000 m²
  • 2 900 asiakasautopaikkaa

Omistajat: Keva, Elo ja Ilmarinen
Manageeraus: Realidea Oy
Toimitusjohtaja: Matti Karlsson
Arkkitehtisuunnittelu: Helin & Co Arkkitehdit

 

Parking
5 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa