Leppävaaran asiointipiste ja kirjaston muut palvelut

 

Sellon kirjasto - ainutlaatuinen ja monipuolinen

Espoon kirjastossa Sellossa vierailee vuosittain yli miljoona kävijää. Kirjaston monipuolinen ohjelma, kurssit, harrastusmahdollisuudet sekä laaja kirjavalikoima houkuttelevat kävijöitä vauvasta vaariin. 
Tervetuloa opiskelemaan, lueskelemaan tai harrastamaan! 

Katso Sellon kirjaston ohjelma täältä.

Perinteinen kirjasto?

Tämän päivän kirjasto ei ole vain kirjoja varten. Sellon kirjastossa voit käyttää 3D-tulostinta, nauhoittaa bänditreenejä, painaa omia kasseja, siirtää parhaat videosi vuosien takaa nykyaiseen digitaaliseen maailmaan, ommella ja paljon muuta!

Vuosittain Sellon kirjastossa järjestetään useita kursseja ja koulutuksia, tilaisuuksia ja esiintymisiä. 
Tutustu tarjontaan ja tule mukaan! 

Katso Sellon kirjaston palveluvalikoima täältä.

Tervetuloa nuoriso!

Leppävaaran alueen nuoristoimi on sijoitettu kirjaston yhteyteen. Pointti toivottaa tervetulleeksi alueen nuorison kavereineen viettämään aikaa ja viihtymään. Yhteisesti suunnitelluilla tapahtumilla ja toteutuksilla on nuorille suuri merkitys.  Ammattitaitoisten nuoriso-ohjaajien kanssa nuoret pääsevät keskustelemaan mieltä askarruttavista ja elämää suuremmista kysymyksistä.

Lue lisää Pointista täältä.

Leppävaaran asiointipiste

Espoon Leppävaaran asiointipiste sijaitsee Sellon kirjaston yhteydessä.

Asiointipisteellä hoidat helposti mm. Kelan, HSL:n tai Lippupisteen asioita. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan sinulle parhaiten sopivalla tavalla; sähköpostilla, puhelimitse tai piipahtamaan asiointipisteessämme. Saat meiltä myös lisätietoa kaupungin palveluista ja autamme löytämään oikeat asiantuntijat.

Lue lisää Leppävaaran asiointipisteestä ja tarkista aukioloajat täältä. 

Auttavan ja asiantuntevan henkilökunnan kanssa on ilo hoitaa asioita!