Kirjasto

Leppävaaran asiointipiste ja kirjaston muut palvelut

 

Sellon kirjasto - ainutlaatuinen ja monipuolinen

Espoon kirjastossa Sellossa vierailee vuosittain yli miljoona kävijää. Kirjaston monipuolinen ohjelma, kurssit, harrastusmahdollisuudet sekä laaja kirjavalikoima houkuttelevat kävijöitä vauvasta vaariin. 
Tervetuloa opiskelemaan, lueskelemaan tai harrastamaan! 

Tutustu Sellon kirjaston ohjelmaan.

Perinteinen kirjasto?

Tämän päivän kirjasto ei ole vain kirjoja varten. Sellon kirjastossa voit käyttää 3D-tulostinta, nauhoittaa bänditreenejä, painaa omia kasseja, siirtää parhaat videosi vuosien takaa nykyaiseen digitaaliseen maailmaan, ommella ja paljon muuta!

Vuosittain Sellon kirjastossa järjestetään useita kursseja ja koulutuksia, tilaisuuksia ja esiintymisiä. 
Tutustu tarjontaan ja tule mukaan! 

Tutustu Sellon kirjaston palveluvalikoimaan

Tervetuloa nuoriso!

Leppävaaran alueen nuorisotoimi on sijoitettu kirjaston yhteyteen. Pointti toivottaa tervetulleeksi alueen nuorison kavereineen viettämään aikaa ja viihtymään. Yhteisesti suunnitelluilla tapahtumilla ja toteutuksilla on nuorille suuri merkitys.  Ammattitaitoisten nuoriso-ohjaajien kanssa nuoret pääsevät keskustelemaan mieltä askarruttavista ja elämää suuremmista kysymyksistä.

Mikä Pointti

Leppävaaran asiointipiste

Espoon Leppävaaran asiointipiste sijaitsee Sellon kirjaston yhteydessä.

Asiointipisteellä hoidat helposti mm. Kelan, HSL:n tai Lippupisteen asioita. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan sinulle parhaiten sopivalla tavalla; sähköpostilla, puhelimitse tai piipahtamaan asiointipisteessämme. Saat meiltä myös lisätietoa kaupungin palveluista ja autamme löytämään oikeat asiantuntijat.

Leppävaaran asiointipiste.

Auttavan ja asiantuntevan henkilökunnan kanssa on ilo hoitaa asioita!