Sellon applikaatio

Lataa SelloNappi mobiililaitteellesi ja nauti eduista

Arjen helpotus on ladattavissa iOs- ja Android laitteille! Sellon applikaatiosta löydät edut, lounaat ja aukioloajat entistä helpommin.


Lataa Google Play -sovelluskaupasta

playstore

 

 

 

Lataa App Store -sovelluskaupasta

iOS

 

 

 

Kuponkiedut käyttöön

Rekisteröitymällä saat mahtavat kuponkiedut käyttöösi! Edut ovat kertakäyttöisiä. Kuponki lunastetaan näyttämällä se maksutilanteessa. Paina ”Käytä kuponki” ja nauti eduista. Käytetty kuponki näkyy applikaatiossa harmaana.

Edut ja tarjoukset -osiossa näet myös pitkäkestoisemmat tarjoukset liikkeiltämme.

Merkitse lempiliikkeesi suosikeiksi ja ole ensimmäisten joukossa

Liikkeiden kohdalla olevasta sydänmerkistä voit merkitä itsellesi tärkeät liikkeet suosikeiksi. Näin saat heti tiedon push-viestillä, kun liike luo uuden kuponkiedun – juuri sinulle!

Lounaat

Nyt saat päivän lounaslistat Napin painalluksella! Tervetuloa herkuttelemaan 37 ravintolan ja kahvilan antimilla.

Liikkeet ja aukioloajat

Applikaatiosta löydät kaikki liikkeemme ja heidän aukioloaikansa. Pohjakartasta löydät helposti liikkeiden sijainnit ja voit samalla tarkistaa aukioloajat ja yhteystiedot. Juhlapyhien poikkeusaukioloajat löytyvät Aukiolaika-napin takaa.

Suorinta reittiä Selloon

Google Mapsin karttapalvelu Aukioloaika-napin takana ohjaa sinut suorinta reittiä Selloon – olet sitten liikkeellä kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla.

Uutiskirje

SelloNapista pääset tilaamaan itsellesi Sellon uutiskirjeen, jossa kerromme mm. ajankohtaisista kampanjoista ja tapahtumista. Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusimmat uutiset!

Lataa SelloNappisi omasta Storestasi!

Mitä muuta kaipaat applikaatiostamme? Kuulemme mielellämme toiveita ja palautteita osoitteessa [email protected]