Kouluun ja arkeen

Sellon kautta

Ma-Su 26.7.-22.8.2021

Lomien jälkeen on jälleen aika asennoitua arkeen paluuseen, ja tarkistaa onko kaikki tarpeellinen työn ja koulun alun lomaan.

Koulunpenkille reput, kynät, kumit ja kumpparit löydät näppärästi yhdellä ostosreissulla Sellosta!

Halusitpa sitten aloittaa reippaan treeniputken tai kaipaat edelleen pientä loman tuntua arkeen leffan tai keilauksen parissa, tutustu Sellon vapaa-ajan palveluihin. Mikäli tietokone, puhelin tai älykello kaipaa huoltoa kesärientojen jäljiltä, vapaa-ajan palveluiden liikkeissämme huollat myös älylaitteesi jopa ilman ajanvarausta!

Jos kesähelteiden tai etätöiden jäljiltä kaipaat piristystä vaatekaappiin, lukuisista muodin- ja pukeutumisen liikkeistä löydät inspiroivimmat syksyn uutuudet uuteen arkeen. 

Raikasta uutta ilmettä kesäauringon paahtamille hiuksille, iholle ja kynsille tarjoaa myös Sellon yli 20 kauneuden- ja terveyden liikettä. Ilmettä saa piristettyä myös helpolla konstilla - nimittäin uusilla silmälaseilla. Ruutuajan lisääntyessä ja iltojen pimetessä on syksyisin oiva aika varata aika optikolle näöntarkastukseen. Useat optikkoliikkeidemme ammattilaiset auttavat löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat lasit!

Ja kaipaat sitten lämmintä lounasta tai vähän kevyempää välipalaa arjen lomaan, tarjoilevat lukuisat ravintolamme kauden maistuvia herkkuja. Tutustu Sellon ravintoloihin ja kahviloihin.

Katso alta liikkeidemme tarjoukset ja täsmävinkit, joiden avulla voit startata syksyn energisin ottein! 

Lisää etuja löydät täältä>>