Moderni ystävällisen palvelun apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Sellon toisen kerroksen Viaporintoritasanteella, kirjastoa vastapäätä.

Apteekkimme monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat reseptilääkkeet rinnakkaisvalmisteineen sekä erilaiset itsehoidon lääkkeet. Lisäksi tarjoamme apteekin ihonhoitotuotteita sekä laadukkaita kosmetiikkasarjoja kuten ACO, Avène, Eucerin, Favora, SVR, Vichy ja Widmer. Laajassa valikoimassamme on luontaistuotteita, rohdosvalmisteita sekä haavojen- ja suunhoitotuotteita. Tärkeitä tuoteryhmiä ovat myös ravintolisiksi luokitellut hyvinvointia tukevat vitamiini- ja laihdutusvalmisteet sekä eläinten hoitoon tarkoitetut tuotteet. Apteekissamme sinua palvelee farmaseuttisen henkilökunnan lisäksi kosmetiikkasarjoihin ja ihonhoitoon erikoistuneet kosmetologit.

Katso ajankohtaiset tarjoukset kotisivuiltamme. 

Palvelut Sellon apteekissa

Remomedi -videoapteekkipalvelu nopeuttaa apteekkikäyntiäsi. Voit asioida etäpalveluissa, keskustella ja saada lääkeneuvonnan farmaseuteiltamme ja sen jälkeen maksaa ostoksesi valmiiksi. Lääkkeet noudat kätevästi ja nopeasti noutolokerikostamme, apteekin ulkopuolelta, ilman ruuhkia. Saat Remomedi-sovelluksen sovelluskaupasta.

 

Voit asioida meillä myös verkkoapteekin kautta! Verkkoapteekkimme kautta tilaat noutolokerikkoon helposti niin reseptilääkkeet kuin muutkin apteekkituotteet. 

Espoon 10. apteekki - Sellon apteekki

 

Sellon apteekin hyvinvointipisteessä tarjoamme mm. korvahuuhteluita, rokotuksia sekä pikatestausta.

Siirry tästä Sellon Hyvinvointipisteen ajanvaraukseen

 

Tervetuloa asioimaan meille!

Sellon Apteekki Espoo

Avoinna tänään 11-18

Aukioloajat

Ma-Pe 08:30-21
La 09-19
Su 11-18

Katso poikkeukset meidän omalta kotisivulta

www.sellonapteekki.fi

Yhteystiedot

Puhelin
09 849 2550
Sijainti
2. krs. toritaso

Sijainti kauppakeskuksessa