Emmy – käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa

Emmy on Suomen suurin markkinapaikka käytetyille naisten, miesten ja lasten hyväkuntoisille merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille. Valikoimassamme on noin 80.000 laatutarkastettua tuotetta ja lisäämme kauppaan viikottain tuhansia upeita uutuuksia.

Emmyn kautta saat vaivattomasti tarpeettomat hyväkuntoiset merkkivaatteet, -kengät, -laukut ja –asusteet myyntiin ja hyvän kiertämään. Sinun ei tarvitse kuin täyttää myyntilähete kätevästi verkossa, pakata ehjät ja puhtaat vaatteet sekä asusteet ja toimittaa pakettisi muun asioinnin yhteydessä täältäkin löytyvään kahteen Emmyn myyntilaatikkoon, josta ne noudetaan Emmyn toimesta – helppoa eikö! Myyntilaatikot löydät P1-tasolta suutarinaulasta ja K-marketin sekä Alepan viereiseltä sisäänkäynniltä. Emmy lajittelee, hinnoittelee, valokuvaa, varastoi ja myy tuotteesi puolestasi eikä sinun tarvitse kuin seurata myyntiä omalta asiakassivultasi. Voit valita otatko myyntituottosi rahana suoraan tilillesi tai Emmyn tai yhteistyökumppanimme lahjakortille jopa +15 % lisäedulla.

Emmyn sydän sykkii laadukkaille vaatteille, inspiroiville löydöille, helposti siivotuille vaatekaapeille sekä päästöjen vähentämiselle. Ihastu sinäkin osoitteessa https://store.emmy.fi/

Asiakaspalvelu, arkisin klo 8–16
+358504678628
[email protected]

 

Emmyn vaatekeräyspiste Espoo

Avoinna tänään 12-18

Aukioloajat

Ma-Pe 07-23
La 09-18
Su 12-18

Asiakaspalvelu arkisin klo 8-16

Yhteystiedot

Puhelin
+358504678628
Sijainti
P1 - Pysäköintitaso