Prisma on valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit tilata ostoksesi noudettavaksi noutopisteeltä tai suoraan kotiovelle.

Prisma Sellon noutopisteen löydät parkkihallista P1-kerroksesta pullonpalautuksen vierestä. Valikoimissa on koko Prisma päivittäistavaravalikoima (pl. tupakkatuotteet sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. Voit tilata ruokien lisäksi esimerkiksi kaikki kodin tuotteet samalla kertaa.

Noutaminen käy erittäin nopeasti. Aja autosi noutopisteen eteen ja ostosreissu vie vain muutaman minuutin. Noutopalvelu on auki seitsemänä päivänä viikossa. Noutopalvelun hinta S-Etukortilla alkaen 3,90 €.

Käyttämällä ruoan verkkokauppaa ohitat jonot ja säästät aikaa. Ruoan verkkokauppa toimii osana Foodie-palvelua osoitteessa prisma.fi/ruoka.

Ohjeet noutopisteen toiminnasta:

  1. Noutopiste sijaitsee parkkihallissa P1-tasolla, pullonpalautuksen vieressä. Kartan löydät sähköpostilla tulleen tilausvahvistuksen liitteestä.
  2. Kun tilaus on noudettavissa, saat tekstiviestillä lokerokoodin. Syötä saamasi lokerokoodi. Näet myös näytöltä missä lokerossa tilauksesi on, ovessa vilkkuu vihreä valo.
  3. Avaa lokero ja ota tuotteet, Huomaathan, että pakasteet ovat erillisessä lokerossa.

 

Verkkokaupan asiakaspalvelu:

Chat on avoinna ma-la 8-22 ja su 10-20.

Puhelin: 09 4245 0450

Puhelinpalvelu on avoinna ma-la klo 8-22 ja su klo 10-20.

Sähköinen palautelomake

Tervetuloa ostoksille!

Prisma Kauppakassi noutopiste Espoo

Avoinna tänään 09-23

Aukioloajat

Ma-Su 09-23

Yhteystiedot

Puhelin
09 4245 0450
Sijainti
P1 - Pysäköintitaso

Sijainti kauppakeskuksessa