Aikavälillä 8.-18.4. vain take-away myynti aukiolojen mukaisesti. Voit soittaa ja tulla hakemaan paikanpäältä tai tilata Woltin kautta.

Olemme pieni joukko nuoria intohimoisia uranuurtajia, joilla on aikomus muuttaa kahvinjuomisen sitkeää bulkkikulttuuria Suomessa. La Torrefazione on Suomen ainoa kolmannen aallon kahvilaketju; tuntemalla kahviketjumme pystymme takaamaan kahvimme laadun sekä maun. Meille hyvä kuppi kahvia on käsityötä ja jokainen vaihe pavun matkalla kuppiin on tärkeä. 

Baristamme ovat nyt saapuneet Leppävaaraan. Sellon La Torrefazione on kuin keidas kiireisessä kauppakeskuksessa. Torre on täydellinen vaihtoehto virkistävälle kahvibreikille tai ruokaisalle shoppailutauolle. Arkisin meillä on myös tarjolla keittiömestarimme tekemiä lounasannoksia. Lounasvaihtoehdot vaihtuvat viikoittain ja annokset valmistetaan aina sesongin tuoreista raaka-aineista. Tarjoamme myös runsaita, herkullisuudestaan tunnettuja aamiaislautasia, täytettyjä ciabattoja, smoothieita sekä salaatteja. Baristamme suhtautuvat kahvien valmistukseen intohimolla ja espressokone laulaa tunnelmallisesti aamusta iltaan.

Tervetuloa!

Lounas

Maanantai 25.10.
Tiistai 26.10.
Keskiviikko 27.10.
Torstai 28.10.
Perjantai 29.10.

Sijainti kauppakeskuksessa

La Torrefazione Espoo

Avoinna tänään 08-20

Aukioloajat

Ma-Pe 08-20
La 10-19
Su 10:30-18

Yhteystiedot

Puhelin
09-42891407
Sijainti
1. krs. katutaso
Toivotamme tervetulleeksi Sellon lahjakortin maksuvälineenä.