Sello Klubi

Sello Klubi

Liity nyt Sello Klubiin ja nauti upeista eduista ja palkinnoista!

Sello Klubi -sovellus on Sellon uusi kanta-asiakasohjelma. Klubilaisena pääset keräämään pisteitä tekemällä ostoksia Sellon liikkeissä ja lunastamaan etuja ja palkintoja - miltä kuulostaisi hotelliyö GLO Hotel Sellossa, Sellon lahjakortti tai ilmainen jäätelö Pingviini Jäätelökahvilasta? Sello Klubi -sovelluksesta löydät myös tietoa kauppakeskuksen tapahtumista ja kampanjoista sekä muista ajankohtaisista asioista. Lataa Sello Klubi -sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta.

Pisteet & Palkinnot -ohjelma

Kerää pisteitä ostoksistasi Sellossa! Rekisteröitymällä Sello Klubiin ja liittymällä Pisteet ja Palkinnot -ohjelmaan, pääset keräämään pisteitä ja lunastamaan pisteitä vastaan rahanarvoisia palkintoja. Keräät pisteitä muun muassa tekemällä ostoksia Sellon liikkeissä skannaamalla liikkeistä löytyvä QR-koodi, hyödyntämällä kuponkitarjouksia ja lukemalla Sellon uutiskirjeitä. Kun olet kerännyt riittävästi pisteitä, voit lunastaa palkintokaupasta palkintoja. Nyt siis kannattaa olla Sellon kanta-asiakas!

Palkinnon lunastaminen
- Valikon välilehdeltä Pisteet ja palkinnot näet pistekertymäsi
- Selaile ja lunasta palkintoja kohdasta "Kauppa" ja klikkaamalla kupongista "Osta palkinto", jonka jälkeen palkinto siirtyy kaupan yläreunan kohtaan "Ostetut palkinnot"
- Palkinto on nyt varattu sinulle, lunastathan sen suoraan liikkeestä mahdollisimman pian näyttämällä liikkeen henkilökunnalle kuponkia ja klikkaamalla kupongista kohtaa "Käytä" 

Sellon liikkeet tarjoavat mahtavia palkintoja Sellon kanta-asiakkaille. Herkuttele 150 pisteellä Lidlin suklaalevyllä, lunasta Robert's Coffeesta 200 pisteellä cappuccino, hemmottele itseäsi 500 pisteellä Timanttisten Laav-Collection puunappikorvakoruilla tai vietä staycation 3500 pistettä vastaan GLO Hotel Sellossa. Nämä ja lukuisia muita palkintoja löydät Sello Klubi -sovelluksesta. 

Kuponkitarjoukset

Rekisteröitymällä Sello Klubiin saat sovelluksen kuponkiedut käyttöösi.

Kuponkitarjouksen lunastaminen liikkeessä
- Kuponkitarjous lunastetaan lukemalla kassalle sijoitettu QR-koodi kupongin kohdasta ”Käytä”
- Skannaa QR-koodi ja käytä kuponki
- Käytetty kuponki näkyy applikaatiossa harmaana

Sovellus sisältää kanta-asiakasohjelman ja liikkeiden kuponkitarjousten lisäksi QR-koodiskannerin, Sellon aukioloajat, liikelistauksen, klubikortin ja linkin Sellon verkkosivuille. Huomaathan, että pisteitä voi kerätä kolmesta liikkeestä päivässä ja vain yhden kerran samasta liikkeestä päivässä.

Tervetuloa klubilaiseksi!