ystis

Ystävänpäivä Sellossa

Tervetuloa Selloon ostoksille ja viettämään aikaa ystävien kanssa!

Ke-Ke 7.2.-14.2.2024

14.2. on jälleen aika muistaa ja ilahduttaa läheisiämme.

Ammattiopisto Live järjestää ystävänpäivätempauksen Sellonaukiolla 14.2. klo 10-14. Ilahdutamme asiakkaitamme ystävänpäivän kunniaksi jakamalla 500 kpl ihania sydänilmapalloja. Sellonaukiolla pääset myös tekemään ystävänpäiväkortteja läheisille ja kuuntelemaan liveläisten mukaansatempaavia musiikkiesityksiä. Ammattiopisto Live myy myös opiskelijoiden upeita käsitöitä itselle tai vaikka ystävänpäivälahjaksi kaverille. 

Jokainen meistä kaipaa välillä mukavia sanoja, kannustusta, kiitosta tai halausta. Ystävänpäivänä on hyvä pysähtyä arvostamaan meille tärkeitä ihmisiä; ystävää, työkaveria, rakasta tai vaikka ihastusta. Ja kertoa se! Tapoja on monia: yllätä läheisesi vaikkapa suklaalla, lounashetkellä tai yhdessä vietetyllä ajalla Sellossa - olemme täällä juuri teitä varten.

Ruokailun tai ostosten lomassa voitte nauttia esimerkiksi herkullisesta kahvihetkestä tai viettää vauhdikkaan ystävänpäivän BowlCircus Sellon hohteessa keilaten tai biljardia pelaten.

Mistä läheisesi ilahtuisi kaikista eniten? Kauniista kukista, herkullisesta käsintehdystä artesaanisuklaasta, vaaleanpunaisista sukista? Kenties hän rakastaa ruokaa ja hyvää viiniä? Tai ehkäpä on aika kulttuurin tai kokemusten! Onneksi vaihtoehtoja on monia.

Tältä sivulta löydät liikkeidemme ilahduttavimmat ystävänpäivätarjoukset ja edut. Paljon lisää löydät seikkailemalla Sellon yli 150 liikkeen ja palvelun parissa.

Tarjoukset

-25% valikoiduista raitavaatteista kun ostat yli 20 eurolla

-25% valikoiduista raitavaatteista

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Koskee valikoituja tuotteita, ei asusteita.

Voimassa 27.2.2024 asti

Tutustu tarjoukseen
d

2 FOR 1 alusvaateseteistä

Tarjous Club CHANGE jäsenille.

Voimassa 28.2.2024 asti

Tyylikkäät Guessin lompakot ja käsilaukut meiltä

Lompakot alkaen 50€

Voimassa 10.3.2024 asti