Äänestä vuoden 2023 parasta myymälää Sellossa Sello Klubi -sovelluksessa

Pe 12.1.2024 - 13:00
sello klubi

Sello Klubi -sovellus on Sellon kanta-asiakasohjelma. Klubilaisena pääset keräämään pisteitä tekemällä ostoksia Sellon liikkeissä ja lunastamaan etuja ja palkintoja. Maanantaina 15.1. pääset äänestämään Sello Klubissa vuoden 2023 lempimyymälääsi Sellossa. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan yhdelle onnekkaalle viisi lippua Disney on Iceen Espoon Metro Areenalla ja klubipisteitä sovellukseen! Lataa siis sovellus ja äänestä sinun mielestäsi parasta myymälää Sellossa skannaamalla myymälästä löytyvä QR-koodi.

Klubilaisena kuulet myös ensimmäisten joukossa Sellon viimeisimpiä kuulumisia ja tulevista kampanjoista. Lataa Sello Klubi -sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta.

 

Pisteet & Palkinnot -ohjelma

Kerää pisteitä ostoksistasi Sellossa! Rekisteröitymällä Sello Klubiin ja liittymällä Pisteet ja Palkinnot -ohjelmaan, pääset keräämään pisteitä ja lunastamaan pisteitä vastaan rahanarvoisia palkintoja. Keräät pisteitä muun muassa tekemällä ostoksia Sellon liikkeissä skannaamalla liikkeistä löytyvä QR-koodi, hyödyntämällä kuponkitarjouksia ja lukemalla Sellon uutiskirjeitä. Kun olet kerännyt riittävästi pisteitä, voit lunastaa palkintokaupasta palkintoja. Nyt siis kannattaa olla Sellon kanta-asiakas!

Kuponkitarjoukset

Rekisteröitymällä Sello Klubiin saat sovelluksen kuponkiedut käyttöösi. Jokaisesta käytetystä kupongista ansaitset pisteitä tilillesi - hyppää etujen maailmaan Sello Klubiin!  

 

Sovellus sisältää kanta-asiakasohjelman ja liikkeiden kuponkitarjousten lisäksi QR-koodiskannerin, Sellon aukioloajat, liikelistauksen, klubikortin ja linkin Sellon verkkosivuille. 

Tervetuloa klubilaiseksi!