Ostoksille turvallisuus huomioiden

Pe 29.5.2020 - 15:04
Ostoksille turvallisuus huomioiden

Pidennämme aukioloaikoja 1.6. alkaen ja osa liikkeistämme palvelee jälleen klo 21 saakka.
Myös muut toimijat, kuten BowlCircus ja Sellon kirjasto pääsevät jälleen avaamaan ovensa.
Huomioithan, että liikkeillämme on edelleen mahdollisuus supistettuihin poikkeusaukioloaikoihin. Tarkista täältä liikekohtaiset aukioloaikatiedot.

1.6. alkaen myös Sellon ravintolat pääsevät avaamaan jälleen ovensa, rajoitukset huomioiden. Samalla aukeavat myös terassit! Asiakaspaikkoja ravintoloiden sisätiloissa on määräysten mukaisesti rajoitettu, myös buffetpöydät ovat vielä toistaiseksi pois käytöstä. Muistathan huolehtia asianmukaisista turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta myös ravintoloissa ja terasseilla nauttiessa.
Tutustu Sellon ravintolakattaukseen ja aukioloaikoihin.

Kauppakeskuksen tehostettua siivousta jatketaan edelleen ja yleiseen käyttöön tarkoitettuja käsidesiautomaatteja on myös tilattu. Toivomme asiakkaidemme huolehtivan suositusten mukaisista turvaväleistä asioidessa kauppakeskuksessa ja huomiovan nämä ohjeistukset myös hissejä ja liukutasoja käytettäessä. Muistetaan tarvittaessa yskiä ja aivastaa nenäliinaan tai hihaan.

Saimme mitä mainioimmat esimerkit suositusten mukaisista turvaväleistä, kiitos heittäytyvän Sellon henkilökunnan! Seuraathan myös Sellon somekanavia Facebook, Instagram, niin kuulet näistä pian lisää!

Turvallisia ostoshetkiä kaikille asiakkaillemme ja aurinkoista kesää!