Pirkka Street Basket Viaporintorilla 16.5.

Ke 11.5.2022 - 10:00
Katukorista Viaporintorilla 16.5.

Katukorista Sellon aukiolla

Pirkka Street Basket -tapahtuma saapuu Espooseen, Sellon Viaporintorille 16.5. klo 10-14.

Alakoululaisille suunnatussa tapahtumassa vietetään vuoden hauskin koulupäivä, jossa pelataan korista etukäteen ilmoitetuilla joukkueilla ja pelien välissä tanssitaan ja temppuillaan. 

Pirkka Street Basket -kiertue on osa Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan yhteistyössä toteuttamaa Pikkusudet-hanketta. Sellon Viaporintorin tapahtuma järjestetään yhdessä Leppävaaran Pyrinnön sekä K-ryhmän kanssa. 

pirkka street basket

Alakoululaisten katukoristapahtumassa pelataan 3 vs. 3 -pelejä yhteen koriin etukäteen ilmoitetuilla joukkueilla. Tarkoituksena on järjestää vuoden hauskin koulupäivä, jossa pelataan korista – muttei liian tosissaan! Tehtyjä koreja tuuletetaan, pelien välissä tanssitaan musiikin tahdissa ja kavereita kannustetaan kentän laidalla. Tässä tapahtumassa ei ratkota sarjojen voittajia, vaan palkinnot saavat parhaat kannustajat ja temppuilijat.

Voitte ilmoittaa luokkanne mukaan viettämään vuoden hauskinta koulupäivää – ilmoittautumisaikaa perjantaihin 13.5. klo 15 asti!

- Kootkaa 4-6 pelaajan joukkueita
- Keksikää joukkueille hauskat nimet
- Ilmoittakaa joukkueet 13.5. klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]
- Myös kannustajat ovat tervetulleita tapahtumaan: kaikkien ei tarvitse pelata, mutta kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan

Tervetuloa kannustamaan ja kokeilemaan!