Prisma Kauppakassi noutopiste avattu Selloon

Pe 9.4.2021 - 15:33
Prisma Kauppakassi noutopiste

Päivittäistavaraostosten tekemistä entisestään helpottamaan on Selloon avattu Prisman Kauppakassi noutopalvelu!

Prisma on valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit nyt tilata ostoksesi helposti noudettavaksi suoraan Sellon noutopisteeltä itsellesi sopivimpana aikana. Tee ostokset rauhassa kotona ja kurvaa noutamaan ne Sellosta.

Prisma Sellon noutopisteen löydät parkkihallista P1-tasolta pullonpalautuksen vierestä. Valikoimissa on koko Prisma Sellon päivittäistavaravalikoima (pois lukien tupakkatuotteet sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. Voit siis tilata ruokien lisäksi kaikki kodin tuotteet kätevästi samalla kertaa.

Noutaminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Aja autosi suoraan parkkihalliin noutopisteen eteen ja ostosreissu vie vain muutaman minuutin! Suorin ajoreitti noutopisteelle käy Leppävaarankadun sisäänkäynnin kautta. Noutopalvelu on auki seitsemänä päivänä viikossa klo 9-23 ja palvelun hinta on S-Etukortilla alkaen 3,90 €.

Palvelu tuo joustavuutta asioimiseen: käyttämällä ruoan verkkokauppaa ohitat jonot ja säästät aikaa. Ruoan verkkokauppa toimii osana Foodie-palvelua osoitteessa prisma.fi/ruoka.

Prisma kauppakassi noutopiste

Ohjeet noutopisteen toiminnasta:

  1. Noutopiste sijaitsee Sellon parkkihallissa P1-tasolla, pullonpalautuksen vieressä. Kartan löydät sähköpostilla tulleen tilausvahvistuksen liitteestä.
  2. Kun tilaus on noudettavissa, saat tekstiviestillä lokerokoodin. Syötä saamasi lokerokoodi. Näet myös näytöltä missä lokerossa tilauksesi on, ovessa vilkkuu vihreä valo. 
  3. Avaa lokero ja ota tuotteet, Huomaathan, että pakasteet ovat erillisessä lokerossa.

Verkkokaupan asiakaspalvelu
Chat on avoinna ma-la klo 8-22 ja su klo 10-20.
Puhelin: 09 4245 0450
Puhelinpalvelu on avoinna ma-la klo 8-22 ja su klo 10-20.
Sähköinen palautelomake 

Tervetuloa mutkattomille ostoksille!

Prisma kauppakassi noutopiste