Sellon ravintolatilat avoinna

Ma 19.4.2021 - 12:16
Ravintolat

Sellon ravintoloiden asiakastilat ovat avoinna ja voit taas istahtaa nauttimaan aamiaiset, lounaat ja välipalat viihtyisissä tiloissa paikan päällä. Ravintoloiden asiakaspaikkojen määrää ja sijoittelua on rajattu siten, että turvavälit säilyvät ja vierailu sujuu mahdollisimman vaivattomasti sekä turvallisesti. Jokaisessa ravintolassa huolehditaan tilojen aktiivisesta siivouksesta sekä hyvän käsihygienian säilymisestä.

Sellon monipuolisesta lähes 40 ravintolan tarjonnasta ja voit toki edelleen noutaa lempiruokasi myös mukaan tai tilata ne kätevästi suoraan kotiovelle. Tarkistathan ravintoloiden aukioloajat ravintoloiden omilta sivuilta ja huomaathan, että osasta ravintoloita voit noutaa take away - tai kotiinkuljetustilaukset myös ravintoloiden asiakastilojen sulkeuduttua - löydätkin usean Sellon ravintolan ruokalistan kotiinkuljetuspalveluista, kuten Woltin ja Foodoran listoilta. 

Sellosta löydät ruokaa ja juomaa omaan makuusi vaikka viikon jokaisena päivänä: susheista slusheihin, salaateista savustettuun lihaan tai pikaruoasta A´la Carteen. Maailman makuja löytyy aina aasialaisesta meksikolaiseen ja italialaisesta intialaiseen, herkullista kotiruokaa unohtamatta. 

Tervetuloa viihtymään ja herkuttelemaan Sellon lähes 40 ravintolaan!