Suomen ensimmäinen Nike-brändimyymälä avautuu Selloon

Ke 5.4.2023 - 19:45
sello

Selloon avautuu 650 neliön Nike-brändimyymälä ja se tulee sijaitsemaan kauppakeskuksen 1. kerroksessa uudella Raide-Jokerin pysäkille johtavalla käytävällä, joka valmistuu kesän 2023 aikana.

Nike on maailman suurin ja trendikkäin urheilu- ja vapaa-ajanbrändi, jonka valikoimaan kuuluu niin urheilu- kuin lifestyle vaatteita ja asusteita, jalkineita ja varusteita kaikille naisille, miehille ja lapsille.

”Meille on ilo ja kunnia saada Nike Selloon ja toivotamme Niken lämpimästi tervetulleiksi. Olemme erittäin ylpeitä, että pääsemme tekemään yhteistyötä johtavan urheilu- ja vapaa-ajanbrändin kanssa”, toteaa Sellon kauppakeskuspäällikkö Sanna Kouvalainen.

”Nike by Sello” -myymälä on suunniteltu tuottamaan asiakkailleen ainutlaatuisia premium-tason asiakaskokemuksia, jotka lunastavat Niken jatkuvan lupauksen tuoda inspiraatiota ja innovaatioita jokaiselle urheilijalle ympäri maailman.

Niken brändiarvot kohtaavat Sellon arvot, joissa ihmisten arvostaminen, sosiaalinen vastuu, ekologisuus sekä ympäristön huomioiminen nousevat esiin.

”Uusi ”Nike by Sello”-myymälä avataan elokuussa, ja odotamme avajaisia innolla. Niken tulo vahvistaa upeasti Sellon liikevalikoimaa vapaa-ajan toimialalla”, Kouvalainen sanoo.

Nike by Sello -brändin omistaa ja myymälää operoi Retailors Ltd (FOX Group), Nike brändimyymälöiden pääkumppani. 

Toimitusjohtaja Tomer Czapnik kommentoi: "Olemme erittäin iloisia ensimmäisen Nike-myymälän avauksesta Sellossa. Odotamme innolla, että pääsemme tarjoamaan aitoa Nike-kokemusta asiakkaille koko pääkaupunkiseudulla. 

Selloon uuden sisäänkäynnin kautta

Nike-myymälä tulee kauppakeskuksen uuden Alberganpromenadin puolelle sijoittuvan sisäänkäynnin viereen. Paikka on erinomainen, sillä uusi sisäänkäynti ja käytävä palvelevat muun muassa Raide-Jokerin matkustajia.

”Tällä hetkellä on arvioitu, että matkustajamäärä arkipäivinä Sellon pysäkillä on noin 10 000. Uudelta pysäkiltä on sisäänkäynti suoraan kauppakeskukseen. Raide-Jokerin myötä Sellon saavutettavuus paranee entisestään.”

Rakenteilla olevalla käytävällä tullaan näkemään niin muitakin uusia liikkeitä, kuin myös Sellon nykyisiä toimijoita. Esimerkiksi hyvinvointiketju Life muuttaa Sellonaukion läheisyydestä ja avaa uusissa tiloissa pysäkille johtavalla käytävällä ja lisäksi uusi Apteekki avautuu palvelemaan Sellon itäisen päädyn asiakkaita loppukesästä 2023.