Silmäasema tarjoaa kaikki silmänterveyteen ja näkemiseen liittyvät tuotteet ja palvelut ainutlaatuisella tavalla. Täysin kotimaiseen ketjuun kuuluu yli 150 silmäaseman myymälää ja 14 Silmäaseman sairaalaa ympäri Suomen.

Sellossakin meillä on 2 toimipistettä! Kauppakeskuksen sisällä on  yksi optikkoliike, Sellon Silmäasema. Viaporintorilta on sisäänkäynti toiseen toimipisteeseemme, Espoon Silmäsairaalaan. Silmäsairaalassa on silmälääkärin vastaanottoa, silmätutkimuksia, kaihileikkauksia, linssileikkauksia, silmäluomileikkauksia ja laserleikkauksia. Tervetuloa!

Silmäasema Espoo

Avoinna tänään 10-19

Aukioloajat

Ma-Pe 10-19
La 10-18
Su 12-18
Poikkeusaukioloajat

Yhteystiedot

Sijainti
2. krs. toritaso
Toivotamme tervetulleeksi Sellon lahjakortin maksuvälineenä.

Liikkeen tarjoukset

arskat-15
Silmäaseman maaliskuu on etuja täynnä. Kaikki aurinkolasit kevääseen -15 %, voimakkuuksilla tai ilman. Ja tuplasti Bonusta ostoksistasi! Lue lisää: https://www.silmaasema.fi/kahdet-lasit-yksi-hinta#aurinkolasit-15

Kaikki aurinkolasit -15 %

Voimassa 2.3.-31.3.2020
2
Kahdet lasit, yksi hinta. Kun ostat silmälasit Silmäasemalta, saat nyt kaupan päälle toiset silmälasit, merkkiaurinkolasit tai piilarit - itselle tai kaverille! Ja tuplasti Bonusta ostoksistasi maaliskuun ajan.

Kahdet lasit, yksi hinta

Voimassa 2.3.-31.3.2020
nt0
Aloita uusien silmälasien hankinta optikkokäynnillä! Maaliskuun ajan Silmäasemalta ilmainen näöntutkimus silmälasien ostajalle. Varaa aika myymälässä tai etukäteen netissä: https://ajanvaraus.silmaasema.fi/Reservation/Calendar?serviceid=12

Silmälasien ostajalle ilmainen näöntutkimus

Voimassa 2.3.-31.3.2020
Ilmaiset silmälasit ekaluokkalaisille
Ensimmäinen kouluvuosi on ratkaisevan tärkeä pohja myöhemmälle koulumenestykselle. Siksi tarjoamme kaikille ekaluokkalaisille ilmaiset silmälasit lääkärin määräystä vastaan. Ei pöllömpää!

Ekaluokkalaisten lasit ilmaiseksi

Voimassa 16.1.-30.4.2020