Synsam avasi uuden liikkeensä Selloon

Pe 26.11.2021 - 13:32
synsam

Synsamin uusi liike Sellossa

Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Nyt vastuullinen silmälasimuoti on löytänyt tiensä myös Selloon. Synsam Sellosta löydät uuden oman tyylin, haitpa sitten vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle ja edustavaa ilmettä juhliin.

Liikkeen ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit. Liikkeestä löydät myös näöntarkastuspalvelut sekä piilolinssit oheistuotteineen. Tule tutustumaan, mikä olisi paras vaihtoehto sinulle! Samalla kuulet lisää esimerkiksi Synsam LifestyleTM -sopimuksesta.

Loppuvuoden aikana liikkeessä vietetään myös tyylipäiviä sekä sport-päivää. Tyyli- sekä sporttiasiantuntijalle voi varata ajan suoraan myymälästä tai Synsamin verkkosivuilta. Varattu aika on 30 minuuttia. Asiantuntijat osaavat neuvoa muun muassa silmälasien tyylin valinnassa sekä erilaisiin urheilulajeihin sopivia linssejä urheilusuorituksen parantamiseksi.

  • 30.11. Tyylipäivä / Seija Nyyssölä, klo 12–18
  • 4.11. Tyylipäivä / Eija Ivakko, klo 11–17
  • 11.12. Sport-päivä / Jani Nyman, klo 11–17
  • 14.12. Tyylipäivä / Mari Hietanen, klo 11–19

Tervetuloa Synsamille!