Olemme pieni yksityinen optikkoliike Kauppakeskus Sellon toisessa kerroksessa. Näöntutkimukseen pääset joustavasti oman aikataulusi mukaan. Näöntutkimus hyvitetään aina hinnassa lasien oston yhteydessä.

Haluamme tehdä silmälasien ostamisesta helpompaa ja mukavampaa. Autamme mielellämme kehysvalinnassa, mutta valikoimaamme saa tutustua myös yksin tai makutuomarin kanssa. Usein asiantuntijan apu tekee kuitenkin valinnasta yksinkertaisempaa.

Panostamme valikoimamme monipuolisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Kattavasta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät sopivat silmälasit, aurinkolasit tai piilolinssit. Haluamme myydä laseja käyttöön, emme pöytälaatikkoon. Siksi meillä ei ole pakko ostaa kaksia tai useampia laseja, vaan teemme aina tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Yksitehot saat 3-6 arkipäivässä ja monitehot 1-2 viikossa. Tarvittaessa yksitehojen pikatoimitus jopa vuorokaudessa. Soita ja kysy lisää p. 09-5864771

Tervetuloa meille!

Sijainti kauppakeskuksessa

Sellon Katse Espoo

Avoinna tänään 10-19

Aukioloajat

Ma-Pe 10-20
La 10-19
Su Suljettu

Palvelemme arkisin 10-20 ja lauantaisin 10-19.
Jos toivot asiointia aukioloaikojen ulkopuolella, niin soita 09-5864771 ja sovitaan sinulle sopiva aika.
Näöntutkimukset onnistuvat ajanvarauksella. Liikkeestämme löytyy käsidesiä ja mahdollisuus käsienpesuun. Asioithan liikkeessämme vain terveenä. Muistathan käyttää maskia ja pitää turvavälin muihin asiakkaisiin meillä asioidessasi. Voimme myös lähettää valmiit lasisi, piilolinssisi tai piilolinssinesteet.
Voit olla meihin yhteydessä: [email protected] tai 095864771.

Yhteystiedot

Puhelin
09 586 4771
Sijainti
2. krs. toritaso