Olemme pieni yksityinen optikkoliike Kauppakeskus Sellon toisessa kerroksessa. Näöntutkimukseen pääset joustavasti oman aikataulusi mukaan. Näöntutkimus sisältyy aina silmälasien hintaan.

Haluamme tehdä silmälasien ostamisesta helpompaa ja mukavampaa. Autamme mielellämme kehysvalinnassa, mutta valikoimaamme saa tutustua myös yksin tai makutuomarin kanssa. Usein asiantuntijan apu tekee kuitenkin valinnasta yksinkertaisempaa.

Panostamme valikoimamme monipuolisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Kattavasta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät sopivat silmälasit, aurinkolasit tai piilolinssit. Haluamme myydä laseja käyttöön, emme pöytälaatikkoon. Siksi meillä ei ole pakko ostaa kaksia tai useampia laseja, vaan teemme aina tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Yksitehot saat 3-6 arkipäivässä ja monitehot 1-2 viikossa. Tarvittaessa yksitehojen pikatoimitus jopa vuorokaudessa. Soita ja kysy lisää p. 09-5864771

Tervetuloa meille!

Sellon Katse Espoo

Suljettu tänään

Aukioloajat

Ma-Pe 11-19
La 11-18
Su Suljettu

Palvelemme kesällä arkisin 11-19 ja lauantaisin 11-18.
Jos toivot asiointia aukioloaikojen ulkopuolella, niin soita 09-5864771 ja sovitaan sinulle sopiva aika.
Piilolinssisovituksia emme tällä hetkellä tee, näöntutkimukset onnistuvat tarpeen mukaan. Voimme myös lähettää valmiit lasisi, piilolinssisi tai piilolinssinesteet.
Voit olla meihin yhteydessä: [email protected] tai 095864771.
Aurinkoista kesää! 

Yhteystiedot

Puhelin
09 586 4771
Sijainti
2. krs. toritaso