Olemme pieni yksityinen optikkoliike Kauppakeskus Sellon toisessa kerroksessa. Haluamme tehdä silmälasien ostamisesta helpompaa ja mukavampaa. Autamme mielellämme kehysvalinnassa, mutta valikoimaamme saa tutustua myös yksin tai makutuomarin kanssa. Usein asiantuntijan apu tekee kuitenkin valinnasta yksinkertaisempaa.

Panostamme valikoimamme monipuolisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Kattavasta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät sopivat silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, puhdistusnesteet ja oheistuotteet. Haluamme myydä laseja käyttöön, emme pöytälaatikkoon. Siksi meillä ei ole pakko ostaa kaksia tai useampia laseja, vaan teemme aina tarjouksen tarpeidesi mukaan. Näöntutkimukseen pääset joustavasti oman aikataulusi mukaan. Näöntutkimus hyvitetään aina hinnassa lasien oston yhteydessä.

Yksitehot saat noin viikossa ja monitehot noin kahdessa viikossa. Tarvittaessa yksitehojen pikatoimitus muutamassa vuorokaudessa. Soita ja kysy lisää p. 09-5864771

Tervetuloa meille!

Sellon Katse Optikko Espoo

Suljettu tänään

Aukioloajat

Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su Suljettu

Olemme yksityinen optikkoliike Sellon toisessa kerroksessa.  

Haluamme tehdä silmälasien ostamisesta helpompaa ja mukavampaa. Autamme mielellämme kehysvalinnassa, mutta valikoimaamme voit tutustua myös yksin tai makutuomarin kanssa. Panostamme valikoimamme monipuolisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin. 

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot

Puhelin
09 586 4771
Sijainti
2. krs. toritaso

Sijainti kauppakeskuksessa

Liikkeen tarjoukset

Clippi

Polarisoiva clippi silmälasien päälle

Tutustu tarjoukseen
Clippi

Polarisoiva clippi silmälasien päälle

49€ (norm. 59€)

Voimassa 31.5.2024 asti

biodrop

BioDrop MD -kostutustippa

Tutustu tarjoukseen
biodrop

BioDrop MD -kostutustippa

10€ (norm. 14€)

Voimassa 31.5.2024 asti