Tervetuloa Espoon asiointipisteeseen Leppävaaraan, kauppakeskus Selloon!

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse sekä asiakaspalvelun kautta.

Puhelin: 09-816 57070
Sähköposti: [email protected]
Asiakaspalvelu: www.espoo.fi/fi/espoon-kaupunki/asiakaspalvelu

Leppävaaran asiointipiste Sellon kirjastossa on yksi kuudesta Espoon kaupungin palvelupisteestä. Palveluneuvojamme tarjoavat sinulle opastusta Espoon kaupungin ja esimerkiksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen, HSL:n, Lippupisteen ja Kelan asioissa. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan sinulle parhaiten sopivalla tavalla; sähköpostilla, puhelimitse tai piipahtamaan asiointipisteessämme.

Mietitkö, mihin tahoon Espoon kaupungilla sinun tulisi ottaa yhteyttä asiassasi? Kysäise asiointipalvelusta ja etsimme sinulle vastauksen tai ohjaamme sinut oikealle asiantuntijalle. Asiakaspäätteillämme voit hoitaa asioitasi sähköisesti. Voit esimerkiksi täyttää Kelan hakemuksen verkossa tai tulostaa lomakkeen helposti paikan päällä. Käytössäsi ovat tietokone sekä tulostin- ja skannausmahdollisuus. Tarvittaessa opastamme mielellämme (Espoon kaupungin sähköinen asiointi, Kela).

Asiointipisteessä on nähtävillä Espoon kaupungin kuulutukset ja tarjolla erilaisia Espoon kaupungin, kulttuuritapahtumien esitteitä. Meiltä löydät myös turisti- ja ulkoilukartat ja saat tarvittaessa ideoita Espoon matkailuun. Asiointipalveluun voit jättää myös Espoon kaupungille ja Kelaan menevää postia.

Myymme HSL:n matkakortteja, kertakortteja ja Lippupisteen tapahtumalippuja.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita! Voit jättää kirjallista palautetta paikan päällä tai esimerkiksi täällä.

 

Tervetuloa! Mikä on sinulle tärkeää?

Leppävaaran asiointipiste Espoo

Avoinna tänään 10-17

Aukioloajat

Ma-Ti 10-17
Ke 12-18
To-Pe 10-17
La-Su Suljettu

Yhteystiedot

Puhelin
09 8165 7070
Sijainti
Kirjasto, Viaporintori

Sijainti kauppakeskuksessa