Tervetuloa täyden palvelun S-Pankkiin!

Sellon Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -piste palvelee sinua osuuskaupan asiakasomistajuuteen ja S-Pankin asiakkuuteen liittyvissä asioissa.

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Asiakkaanamme saat maksutta käyttöösi tilin, S-Etukortti Visan, verkkopankkitunnukset ja S-mobiili-sovelluksen. Tarjoamme myös edullisin hinnoin lainoja ja säästämisen palveluita, joihin voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme.

S-Pankki haluaa uudistaa pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä. Liittymällä asiakasomistajaksi ja keskittämällä S-ryhmään saat lyömätöntä etua – maksaessasi S-Etukortti Visalla tienaat S-ryhmän ostoista Bonusta ja maksutapaetua yhteensä jopa 5,5 %!

Voit välttää jonot varaamalla ajan osoitteessa www.s-pankki.fi/fi/ajanvaraus. Tiesithän, että voit hoitaa raha-asioitasi kellon ympäri myös verkkopankissa ja S-mobiilissa sekä asiakasomistaja-asioita Omalla S-kanavalla?

Sijainti kauppakeskuksessa

S-Pankki Espoo

Suljettu tänään

Aukioloajat

Ma-Su Suljettu

Viaporintorin S-Pankki toimii ajanvarauksella.

Yhteystiedot

Sijainti
Viaporintori