Sellonpuisto on avoinna - TERVETULOA LEIKKIMÄÄN!

Upean leikkipaikan alle 7-vuotiaille löydät Sellon 3. kerroksesta!

Sellonpuiston sisäänkäynti on UFF liiketilan vieressä, Eurokangasta vastapäätä.

Tule tutustumaan tilaan, josta löytää Leppävaarasta tutut elementit: Albergan kartano eli Sokerilinna, jonka sokkeloissa voi seikkailla sekä Monikonpuro, josta pilkistää valtava taimen. Uskallatko hypätä selkään?

Leikkialue on rajattu 0-3 -vuotiaille sekä 4-7 -vuotiaille ja lapset leikkivät huoltajien vastuulla, oman iän määrittelemällä alueella. Jätetään jalkineet leikkialueen ulkopuolelle ja leikitään sukkasillaan, toiset huomioiden!

Sellonpuistossa on heti sisääntultaessa vaunuparkki, mihin on mahdollista jättää rattaat, jolloin tila pysyy puhtaampana. Kengät on mahdollista jättää vaunuparkin viereen. Jalkineille on lisähyllyjä myös leikkitilan vieressä. Paremman hygienian ylläpitämiseksi muista sukat!

Tilassa on hetken huilipaikka sohvilla, mahdollisuus lämmittää lastenruokaa tai maitoa sekä hieman suojattu nurkkaus, jos kaipaa hieman rauhaa esimerkiksi imetystä varten. Lastenhoitohuoneen wc on varustettu myös pienemmällä wc-istuimella taaperoja varten. Lisäksi lastenhoitohuoneesta löytyy vaippamaatti, josta voi ostaa Libero Touch -vaippoja neljässä eri koossa, jos vaihtovaippa on unohtunut kotiin tai vaipat ovat päässeet loppumaan. Yksi vaippa maksaa yhden euron.

Leikkipaikkaan johtaa kapeahko käytävä, huomioidaanhan kulkusuunnat - ensin ulos, sitten sisään!

Koska vastuullisuus on meille tärkeää, tulethan leikkimään vain terveenä.

Tilassa on tehostettu siivous sekä käsienpesu- ja desinfiointimahdollisuudet. 

Tervetuloa viettämään yhteistä aikaa leikkien - päästä mielikuvitus valloilleen!

Sellonpuisto Espoo

Avoinna tänään 09-19

Aukioloajat

Ma-Pe 09-19
La 10-18
Su 12-17

Yhteystiedot

Sijainti
3. krs. ylätaso

Sijainti kauppakeskuksessa