Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan kansainvälisen Solaris-konseptin aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan, sekä silmänpaineet.

Lisäksi tarjoamme myös mahdollisuutta laajennettuun tarkastukseen, jossa selvitetään silmien toiminnallista näköä. Laajennettu tarkastus sisältää reaktioajan, kontrastinäön ja näkökenttätutkimukset, sekä silmänpohjakuvauksen. Hyvän olon tuotevalikoimissa ovat verenpaine- ja verensokerimittarit.

Liikkeessämme vastaanottaa silmälääkäri useampana päivänä viikossa. Voit varata aikaa soittamalla ajanvaraukseen, tai osoitteessa www.instru.fi - ajanvaraus. Silmälääkärin vastaanottoaika tulee peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Lääkäri veloittaa peruuttamattomasta ajasta.

Sellon parkkihalleissa on yhteensä 2 900 ilmaista kolmen tunnin parkkipaikkaa, joista osa sijaitsee kauppakeskuksen alla ja osa Sellon kattoparkissa. Liikkeessämme on esteetön kulku, mutta näöntarkastuksissa täytyy voida siirtyä tutkimustuoliin itse, tai avustajan avulla. 

Tervetuloa!

Hyvä asiakas,
Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin.
Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta
Terveisin, Instrumentarium henkilökunta

Instrumentarium Espoo

Avoinna tänään 10-20

Aukioloajat

Ma-Pe 10-20
La 10-19
Su 12-17
Poikkeusaukioloajat
Poikkeusaukiolo (inventaario) Pe 26.4. 10:00-18:00
Vappuaatto Ti 30.4. 10-18
Vappupäivä Ke 1.5. Suljettu
Helatorstai To 9.5. 10-20/21
Helluntai Su 19.5. 11/12 - 18

Yhteystiedot

Puhelin
0203 32861
Sijainti
1. krs. katutaso

Sijainti kauppakeskuksessa